Verify’den gelen mesaj ne, Microsoft erişim kodu nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Verify’den gelen mesaj ne, Microsoft erişim kodu nedir?
Verify üzerinden birçok kullanıcıya çeşitli mesajlar gönderiliyor. Mail adresinizin güvenlik bilgileri değişti ve incelemeniz için Microsoft sitesine gönderiliyorsanız bu bir dolandırıcılık mı diye düşebilirsiniz.

Soru: Benim her hangi bir mail hesabında telefon numaram kayıtlı değil. Ancak bugün bana Verify adlı göndericiden Microsoft erişim kodu mesajı geldi. Ben bu mesajı neden aldım? Eğer bir mail hesabıyla ilgili gönderiliyorsa bu mesaj, benim numaramın hangi mail adresinde kayıtlı olduğunu öğrenmem mümkün mü?

Microsoft yetkilisinin verdiği cevap: Merhaba Semih_1,

Sorununuz ile alakalı olarak Microsoft forumlarıyla iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Mesajınızdan anladığım kadarıyla Microsoft hesabınıza aldığınız güvenlik kodu ile ilgilidir.
Şayet bu işlemi siz talep etmediyseniz, tamamen görmezden geliniz ve bilgilerinizi paylaşmayınız. Ayrıca parolanızı değiştirmenizi öneririm.

Bu durumda size yardımcı olabilmemiz için Microsoft Destek sayfasına tıklayarak sorunuza uygun olan seçeneğe tıklayarak tarafımıza yardım isteği gönderiniz. Bu bize sizinle güvenli bir ortamda çalışmamıza izin verir. Forma ulaşmak için Microsoft hesabıyla kaydolmanız gerektiğini unutmayın. Hesabınızın incelenmesi sonucunda size daha detaylı bilgi vermek mümkün olacaktır.

Eğer birincil hesabınıza ulaşamıyorsanız diğer bir Microsoft hesabı(eğer varsa) kullanabilir ve ya dahttps://signup.live.com ‘a tıklayarak yeni bir hesap açabilirsiniz.

Daha fazla bilgi ve kendi kendine yardım makaleleri için lütfen buraya tıklayınız.

Herhangi bir sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Teşekkürler…
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tşkler
 


Üst Alt