Ver Topuz'u, al hepsini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
redragonn

redragonn

Üye
    Konu Sahibi
Ver Topuz'u, al hepsini

Başarısız geçen sezonun ardından güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan ve bu amaç doğrultusunda yerli ve yabancı futbolcu arayışlarını dört koldan sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Mehmet Topuz için Kayserispor Kulübü’nün kapısını çalmaya hazırlanıyor. Cezası nedeniyle Ankaragücü ile Kayseri’de karşılaşan Galatasaray, başarılı futbolcu için yaptığı nabız yoklamasında olumlu sinyaller alınca, yapacağı teklifi de netleştirmeye başladı. Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’yle bir araya gelen ve bu yönde yaptığı talebin sıcak karşılanmasından umutlanan Başkan Adnan Polat’ın ekibiyle toplandığı ve yapılacak teklifi masaya yatırdığı belirtildi. Önümüzdeki sezona büyük hedeflerle girmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar’ın, Mehmet Topuz’a karşılık, halen İspanya’nın Real Sociedad takımında kiralık oynayan Necati Ateş, Aydın Yılmaz ve Mehmet Güven’in yanı sıra, 1 milyon Euro önereceği öğrenildi.
Para daha da artabilir
Başarılı futbolcu için Fenerbahçe’nin de ciddi olarak devrede olduğu düşünülürse, ezeli rekabeti bu kez de Mehmet Topuz transferinde yaşanacağı rahatlıkla söylenebilir. Böyle bir kozu hem takımını güçlendirme, hem de rakibine kaptırmama için ellerinden gelen tüm imkanları seferber etmeye kararlı olan Polat ve ekibinin, gerekirse parada bir miktar daha artırıma gidebileceği de belirtiliyor. Cim Bom’da, Necati Ateş’in geri dönüşüne sıcak bakılmadığı, Aydın Yılmaz ile Mehmet Güven’in ise beklenen verim alınmadığı için gözden çıkarıldığı biliniyordu.

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bir Fenerbahçe'li olarak Galatasaray'a kaptırılmasını istemem..

Doğan

Üye
Bence gs değilde bjk de oynar mehmet topuz

redragonn

redragonn

Üye
    Konu Sahibi
bence mehmet topuz için çok fazla değer biçmişler bence o kadar da iyi deil ben olsam necati yi vermem takıma tekrar alırım çünkü uzun süredir ispanyada tecrübesi olmuştur

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Aydın Yılmaz iyi topçu ya onu vermek sacma olur...Diğerleri neyse....

blackcastle

blackcastle

Üye
Bence de Aydın fazla yani Mehmet topuz etmez o kadar. Yurtdışından Çok Daha ucuz daha iyisi getirilebilir.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Mehmet Topuz gibi furbolcuyu tabiki bulursunuz yabancı futbolcu alırsanız.Ama o mevkide hemen hemen en iyisi Türk olarak Mehmet Topuz'dur.O kadar edermi derseniz bilmem ama alınması çok çok yararlı olur...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ya Allah aşkına ne bu, yıllardır Mehmet Topuz , Mehmet Topuz.. Bulunmaz Hint kumaşı mı..? Kesinlikle o kadarına değmez. :oke: Mehmet Topuz çok fazla abartılıyor..3 tane oyuncu veriyorsun , üzerine + 1 milyon euro da veriyorsun..Hadi ya bu kadar da komik olamazlar herhalde. Oldu olacak tüm takımı versinler.. :oke:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bencede gerek yok o kadar masrafa

redragonn

redragonn

Üye
    Konu Sahibi
tek bişi sölicem 1000 tane mehmet topuz bi tane ayhan akman etmez herhezle iddia ya girerim türk futbolunun en istikrarlı futbolcusu tüm spor yazarları bunu doğruluyor

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Mehmet Topuz hakkında benim de önyargım vardı Kayseri'de ki halini izledikçe.

Yeteneklerini tartışmam çok kaliteli futbolcu.Kayseri takımı tamamen onun üzeine kurulduğu için biraz egoist davranıyor.Liderliği abartıyor.Fakat klüp takımlarında bunu yapamayacağı için kendine gelecek ve futbolunu iyice geliştirecektir....

degerli43

degerli43

Üye
iyi futbolcu ama bu kadara gerek yok

'Davut

'Davut

Üye
galatasaray her sezon başı 7-8 trasfer yapıyor. en iyi kodro bizde diyolar ondan sonra takım başarısız olunca hop 7-8 trasfer daha böyle başarı aranırsa daha çok beklersiniz???????? birde oyuncularınıza güvenin

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
DiaBLoS™;1380561' Alıntı:
Ya Allah aşkına ne bu, yıllardır Mehmet Topuz , Mehmet Topuz.. Bulunmaz Hint kumaşı mı..? Kesinlikle o kadarına değmez. :oke: Mehmet Topuz çok fazla abartılıyor..3 tane oyuncu veriyorsun , üzerine + 1 milyon euro da veriyorsun..Hadi ya bu kadar da komik olamazlar herhalde. Oldu olacak tüm takımı versinler.. :oke:

Hıımmmm :bilmem: :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bize de aşağı yukarı o kadara gelmiş oldu he.. :ehe Halen iddaa ediyorum o kadar değmez. İyi oynayacağının garantisini versinler eyvallah ama o da belli değil demi. .! :ehe

redragonn

redragonn

Üye
    Konu Sahibi
daha önce de dedim yine söylüyorum 10 tane m. topuz 1 tane ayhan, mehmet topal etmez

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bu konuyu hortlatalım :) Nerede oynuyor bakalım M.Topuz?

SucX

SucX

Üye
Bir oyuncuya verilen bu paralar psikolojik olarak kendisinide etkiyor
Yavaş yavaş toparlanıyor

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Yine söylüyorum kantarın "Topuz"u kaçtı bulunmaz hint kuması mubarek.Yere göğe sıgmadı ya bir cacık olmaz ondan bakında görün .Allah nasip ederse seneye ben hortlatacagım bu konuyu.bakın gördünüzmü ben haklı çıktım diye.İlk 11 de bile oynayamaz çogu zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt