bLnmz Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: addafix ile mesajı engelleyemedim. veli toplantısı mesajı çoktan gitmiş bende internetten babamın telefonuna veli toplantıısı iptal olmuştur diye msj attım bakalım inandırıcı olursa yırtarız Genişletmek için tıkla ... şeytana pabucunu ters giydirirsiniz siz gençler bende yapmıştım bir zamanlar inandırıcı olmuştu
Asabi Geliştirici' Alıntı: addafix ile mesajı engelleyemedim. veli toplantısı mesajı çoktan gitmiş bende internetten babamın telefonuna veli toplantıısı iptal olmuştur diye msj attım bakalım inandırıcı olursa yırtarız Genişletmek için tıkla ... şeytana pabucunu ters giydirirsiniz siz gençler bende yapmıştım bir zamanlar inandırıcı olmuştu
Senyor Keş Üye Konu Sahibi bLnmz' Alıntı: şeytana pabucunu ters giydirirsiniz siz gençler bende yapmıştım bir zamanlar inandırıcı olmuştu Genişletmek için tıkla ... olmadıki abi
bLnmz' Alıntı: şeytana pabucunu ters giydirirsiniz siz gençler bende yapmıştım bir zamanlar inandırıcı olmuştu Genişletmek için tıkla ... olmadıki abi
bLnmz Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: olmadıki abi Genişletmek için tıkla ... Paçayı yırtamadın yani sen
Senyor Keş Üye Konu Sahibi bLnmz' Alıntı: Paçayı yırtamadın yani sen Genişletmek için tıkla ... babam toplantıya gitti
bLnmz Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: babam toplantıya gitti Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun kardeşim
Asabi Geliştirici' Alıntı: babam toplantıya gitti Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun kardeşim
teknolojibaronu Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: babam toplantıya gitti Genişletmek için tıkla ... nasıl geçti? iyi geldi mi?
Asabi Geliştirici' Alıntı: babam toplantıya gitti Genişletmek için tıkla ... nasıl geçti? iyi geldi mi?