Veli Toplantısı SMS Engelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya mesaj engelleme değilde babama karnem.net den öğrenci okula gelmedi diye mesaj geliyo tel 2700 öyle engelleme işlemez nasıl olacak

Konu Sahibi
addafix ile mesajı engelleyemedim. veli toplantısı mesajı çoktan gitmiş bende internetten babamın telefonuna veli toplantıısı iptal olmuştur diye msj attım bakalım inandırıcı olursa yırtarız

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Hayattaki gerçeklerden kaçamazsınız gençler.

Tepkiler: 0MG90, OttomaN TigeR ve kfahaa
    Konu Sahibi
ya mesaj engelleme değilde babama karnem.net den öğrenci okula gelmedi diye mesaj geliyo tel 2700 öyle engelleme işlemez nasıl olacak

operatörü neyse ara deki karnem.net'den gereksiz mesajlar geliyor engellemek istiyorum de tamamdır

KayraBey

Üye
İnşaAllah engelleyemezsin

Tepkiler: 0MG90, GDDR5 ve kfahaa
addafix ile mesajı engelleyemedim. veli toplantısı mesajı çoktan gitmiş bende internetten babamın telefonuna veli toplantıısı iptal olmuştur diye msj attım bakalım inandırıcı olursa yırtarız
hadi yine şanlısın

Tepkiler: ExpertMurderer ve Senyor Keş
    Konu Sahibi
Yarın veli toplantısı var internetten babamın telefonuna toplantı iptal olmuştur diye mesaj atıp altına okulun ismini yazacam böyle bi site varmı varsa lutfen link atın ama çalışan site lazim ben bi kaç tane denedim çalışmadı yardimci olursaniz sevinirim

muhsin13

Üye
bizim zamanımızda böyle şeyler yohidi

Konu Sahibi
hiçbişey ise yaramadı. gonderdigim mesaj gitmdi.Inşallah babam toplantıyi unutur

HeroMR

Üye
2.3.6'da engelleme var ama önce mesajın gelmesi lazım. Bu her zaman böyledir. Okul +90'lı numarayla mesaj atmaz. Örneğin XXX Okulu ölarak görülür ismi bu sebeple o sana bir mesaj atmadan engelleyemezsin.

Konu Sahibi
2.3.6'da engelleme var ama önce mesajın gelmesi lazım. Bu her zaman böyledir. Okul +90'lı numarayla mesaj atmaz. Örneğin XXX Okulu ölarak görülür ismi bu sebeple o sana bir mesaj atmadan engelleyemezsin.

mesaj atinca ne olacak nasi engelliycem?

HeroMR

Üye
mesaj atinca ne olacak nasi engelliycem?

Benim bildiğim mesajlardan üzerine basılı tutunca çıkar. Yani numaralarda öyleydi mesajda da öyledir herhalde. İstersen cihaz modelini yazıp googlede bir araştır.

Buldum:

Tepkiler: Senyor Keş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...