Veee lumia ailesine bende katıldım :p

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Veee lumia ailesine bende katıldım :p
evet bugün 920 lumia ile aranızdayım pek bilmediğim için öneriler ve yapıcalklar neler söyler misiniz :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
evet bugün 920 lumia ile aranızdayım pek bilmediğim için öneriler ve yapıcalklar neler söyler misiniz :)

Hoş geldiniz, Nokia lumia kullanıcıları kulübüne adınızı yazdırabilirsiniz :good:

Aslında yapılacak çok fazla bir şey yok ancak eminim kullanıcılarımız ve yöneticilerimiz size neler yapmanız gerektiğini anlatacaklardır.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :good:

elitetr

Üye
Hoşgeldin, herşeyden önce kendin kurcala ve keşfet derim açıkcası, aklına takılan birşeyler olursa veya öğrenmek istediklerin çekinmeden sorabilirsin tabi önce sabit başlıkları okumalısın. Güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi

Hoş geldiniz, Nokia lumia kullanıcıları kulübüne adınızı yazdırabilirsiniz :good:

Aslında yapılacak çok fazla bir şey yok ancak eminim kullanıcılarımız ve yöneticilerimiz size neler yapmanız gerektiğini anlatacaklardır.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :good:

Teşekkür ederim :)

- - - Eklendi - - -

Hoşgeldin, herşeyden önce kendin kurcala ve keşfet derim açıkcası, aklına takılan birşeyler olursa veya öğrenmek istediklerin çekinmeden sorabilirsin tabi önce sabit başlıkları okumalısın. Güle güle kullan.

tesekkurler :) :)

Serhanas35

Üye
Ya arkadaslar ip değiştirrrerek htc beats audio yukledim oda uygulama olarak değil ayarlara geldi nasıl silicem

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun
Sent from my Lumia920 Board Express

skynet

Üye
Hayırlı olsun

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Hayırlısı olsun büyüyoruz millet :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Hayırlı olsun :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayırlı olsun aramıza hoş geldin.

sabit konuları inceleyerek ve cihazını keşfederek başlayabilirsin.:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt