Veda.........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Veda.........
Bu konuyu açmak istemezdim ama malesef aranızdan ayrılıyorum.Uzunca bir süre maxicepte aktif oldum ve elimden geldiğince foruma katkıda bulunmaya çalıştım.Ama şimdi ayrılık vakti geldi ve Öss'ye hazırlanma,üniversiteye atılma yolunda ilerleme derken aranızdan ayrılmak zorundayım.Sizlere veda etmek için son konumu açıyorum.Elveda maxicep, elveda yoldaşlarım..:(

• Beğen
Tepkiler: blade035 ve huri$

huri$

huri$

Üye
basarilar dilerim serhat allah yardimcin olsun kolay gelsin sana insallah istedigin yerlere gelirsin

arslansem

arslansem

Üye
Sebebi çok kötü değil,kendin için bişey yapıyosun :)
Allah yardımcın olsun..
Sana tavsiyem bu hepten bi veda olmasın..Arasıra buralara uğraman,kafa dağıtman senin için çok faydalı olacaktır.Yaşadığım için söylüyorum :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Aynı şey yakında bana da olacak. Sana başarılar...

aLone

aLone

Üye
össde başarılar

hepimizin başbelası işte

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Öss de başarılar dilerim. Umarım tekrar gelirsin

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Öss hayat çizginin belirleneceği bir sınav.....
Nedenin anlamlı ama kalıcı bir gidiş olmasın arada paylaşımlarını ve mesajlarını görmek isteriz......

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Serhat buna çok üzüldüm :(konu dışının efsane adamıydın bana göre . Arada bir bile olsa uğra temelli bırakma . Allah yardımcın olsun

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Asıl s60v3 için büyük kayıp.....

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Serhat bence bu sitenin gördüğü en kaliteli üyelerden biriydi...
Çok büyük kayıp.....:(

turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarım benim sizlerin de hayatlarında başarılar diliyorum.Umarım yaşam boyu mutlu olur ve istediklerinizi elde edersiniz.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu gerçekten de üzücü bir haber.
Ama veda etmene, son konum demene gerek yok.
İstersen seni bir süreliğine banlayabilirim de. Yeter ki bu gidiş geçici olsun. Yeter ki sınav sonucunu bizlerle paylaş, bizlerle sevin, bizlerle üzül. Geri dön yani bir gün.

Yolun açık olsun, umarım nasibin seni mutlu edecek olandır. Ona en az zararla kavuşabilmen dileğiyle.
Şimdilik hoşçakal.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bu konuyu veda deilde bi süre siteye giremeyeceğinin haberi olarak bilelim. Sonuçları bekliyoruz.
Banlan masa daha iyi olur belki arada gelir bizlerle bişeler paylaşır ve bizleri sevindirir

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Serhat kardeşim hakkında hayırlısı neyse o olsun..Başarılar diliyorum sana..

Bak bu kadar üye den oldukça güzel mesajlar almışsın ne güzel. Mutluluk verici olsa gerek..

Seni bekleyeceğiz..
:oke:

turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Sizleri bu ortamı unutmak mümkün değil.En yakın zamanda tekrar birlikte olacağız.Şimdilik hoşçakalın.

Odysseus

Odysseus

Üye
Serhat sen bu site icin en degerli gordugum arkadaslarımdan birisisin. Yazdıgın yuzlerce mesajın icinde bir tane sacma mesaj bulamam. Gidisin kendi adıma beni cok uzer. Onunde cok guzel bir kariyer olailirdi maxicepte. Ama gidisin kalıcı olmasın. Kafanı dagıt, muhabbete gel, konu ac, yorum yap, hicbirsey yapmazsan gir cık. Profiline girdigimde son aktivitesi yazan yerde aylar oncesine ait bir tarih olmasın. Inan cok uzgunum seni aramızda goremeyecegim icin.

Neyse Allah yar ve yardımcın olsun. Sen istedigin yeri kazan yeter ki. Ama mutlaka kutlama bolumunde gormek istiyorum konunu.

Seni ozleyecegiz kardesim. Allaha emanet ol...

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bende açacağım buna benzer bir konuyu 10 gün sonra. Bizim de okulumuz, sınavlarımız var...

Penelope

Penelope

Üye
Allah cc. yardımcın olsun. Başarılar diliyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle... Hoşçakal :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sinyal 1-2 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt