yaren_dede
Üye
sizde iddaalarla konuşuyosunuz bende kiminki atmasyon olduğu belli kimse baskı altındaykn şike parası caizmi deilmi diye hocaya sordum demez siz neye inanmak istyosanız ona inanıyonuz. Kimse namusu olarak gördüğü davayı çekmez kazanması garanti olduktan sonra. bana laf ebelği yapma. ayrıca ankaragücü o sezon çoğu takımdan büyk farklar yemştr oda belli .tff sizi kurtarmak için uefaya aykırı olan bişey yapıyo herşey ortada çıkarın at gözlüklerini siz hala neyin kafasını yaşıyonuz ya
---------- Eklendi @ 23:56:40 ---------- Yazıldı @ 23:42:42 ----------
Siz olaylara at gözlüğüyle yaklaşmaya devam edin hadi ii forumlar
restoranda kupa pazarlığı yapanlar hangi klübün başkanlarıydi acaba önce sen at gözlüğünü çıkar bir aynaya bak
aynen mesela (bkz: gs-ankaragücü 8-0lık maç)
sen o sene varmıydın dünyada
varsan küme düşen takım bile ankaragücü,ne kaç tane gol atmıştı bilmen gerek
ve şike yasasıda yeni çıktı 2 senelik bir yasa bu öncekileri asla kapsamaz
taraftar gözüyle bakmayın olaya
sen çok farklı bakıyon sanki olayasen o sene varmıydın dünyada
varsan küme düşen takım bile ankaragücü,ne kaç tane gol atmıştı bilmen gerek
ve şike yasasıda yeni çıktı 2 senelik bir yasa bu öncekileri asla kapsamaz
taraftar gözüyle bakmayın olaya
konuşuyorsun ama bilmeden konuşuyorsun.
Öncelikle Uefa ve TFF alehine CAS'ta açılan dava bir şike davası değildir.Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesinin usule aykırılık davasıdır ki o tarihte dosyada gizlilik kararı olduğundan soruşturma ile ilgili bilgiye tff ve uefa da dahil savcılık makamı harici kimse ulaşamamıştır.Fenerbahçe'nin açtığı dava tamamen ş.liginden men edilmesi ile alakalıdır.Yurtiçinden ben şike yapmadım,o şike yaptı davası değildir yani.
Bir başka konu ise Cas davası'nda hiçbir zaman uefa kaybetmemiştir.Bu da davanın çekilme sebeplerinden biridir.Zaten Cas büyük ihtimalle Türkiye'de tahkim onayından da geçirilerek alınan bir karar olduğundan iç mesele olduğunu söylerek davayı düşürecekti.Türkiye'de tahkim kararlarına anayasa mahkemesi de dahil hiçbir şekilde itiraz edilemez,kesindir.
Cas davasını Türkiye'de ki bu şike davasıyla kıyaslamak sadece komikliktir.İki olay siyah ile beyaz kadar farklıdır
o maçı senn iice bi araştır.ben buraya yazmak isterdmde hep boşa vakit kaybısen çok farklı bakıyon sanki olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?