Ve sonunda RapidShare de Türkiye'deki yasaklı siteler kervanına katıldı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byilmazZ

byilmazZ

Üye
    Konu Sahibi
Ve sonunda RapidShare de Türkiye'deki yasaklı siteler kervanına katıldı !
Türkiye 22 Ağustos'ta uygulamaya konacak internet filtrelerini tartışırken şimdi de popüler dosya paylaşım sitesi Rapidshare'in mahkeme kararıyla erişime kapatıldığı ortaya çıktı. Rapidshare.com veya rapidshare.de adreslerine Türkiye'den girmeye
çalışan kullanıcılar, artık siteye erişim sağlayamıyor. Rapidshare'in sayfasına giren kullanıcı, mahkeme kararını gösteren yazıyla karşılaşıyor. İşte mahkeme kararı: ANKARA14. SULH CM'nin, 02/05/0201 tarih ve
2011/411 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (rapidshare.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca uygulanmaktadır . Bu arada Rapidshare ile birlikte bir
diğer dosya paylaşım sitesi Fileserve.com'a da aynı karar neticesinde yasak getirildi. Alintidir...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hele Dün Girmiyordu Dns Değişitirince Girdi :)

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
ALPARS™

ALPARS™

Üye
En nefret ettiğim sitelerden kurtuldum.Sebebi ise idm ile uyumlu olmaması:evet:
En iyisi hotfile...

PureFood

PureFood

Üye
Al işte ya olaya bak bırak millet istediğini istediği yerden indirsin cılkı çıktı bu işin yakında Facebook falan kapanırsa şaşırmayın :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ALPARS™;3479568' Alıntı:
En nefret ettiğim sitelerden kurtuldum.Sebebi ise idm ile uyumlu olmaması:evet:
En iyisi hotfile...
hotfile de güzel ama linkler bi süre sonra siliniyor.linklerin ölümsüz oldugu site olarak zshare daha iyi.:oke:

'Patron

'Patron

Üye
çok güzel :angry:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
En İyisi Duckload Hem Free De Çok Hızlı Oluyor, Ondan Sonra Filesonic Daha Sonra Da Hotfile :oke:

'Patron

'Patron

Üye
bukonuya sinirliyim. bunun için montede yaptım bobilere bakabilirsiniz.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
fileserve de yasak

byilmazZ

byilmazZ

Üye
    Konu Sahibi
bende sinir oluyorum rapide ama premium alinca isler degisiyor :D:D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
insanlar nedn sevmez ki su rapidi ya.Hotfile ile 400 kb i asamazken rapidde 1.2 mb e kadar yükseliyor.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
    Konu Sahibi
insanlar nedn sevmez ki su rapidi ya.Hotfile ile 400 kb i asamazken rapidde 1.2 mb e kadar yükseliyor.

premium olunca en iyisi tartismasiz rapid fakat free indirirken 100 sn flan bekletiyo, arka arkaya indirmek icin yarim saat bir saat bekletiyo. Hizi da free ile 200 u gectigini daha gormedim

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
valla bende bazen1.2 mb i görüyor bazende 500 de falan kalıyor.Yarım saat bekletiyorsa modemi ac kapa düzelir.Hotfilede de bekliyorz.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi duckload, devam edebilme ozelligi bile var :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...