MasteLaa Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Hünkarım bu üç cümleyi pek bağlayamadım. Genişletmek için tıkla ... Donanım yeterli bu yüzden 808 deki sensör kullanılmayacak ama purewiev kullanılırsa ona yakın çekimler elde edilir
Cihanî Sultan' Alıntı: Hünkarım bu üç cümleyi pek bağlayamadım. Genişletmek için tıkla ... Donanım yeterli bu yüzden 808 deki sensör kullanılmayacak ama purewiev kullanılırsa ona yakın çekimler elde edilir
papakudioflu Emekli Yönetici Cihanî Sultan' Alıntı: Peki buraya "pureview donanima ihtiyac duyan bir yazilim." bunu nasıl bağlıyoruz hünkarım? Genişletmek için tıkla ... 41mp sensörü kastettim hunkarim.
Cihanî Sultan' Alıntı: Peki buraya "pureview donanima ihtiyac duyan bir yazilim." bunu nasıl bağlıyoruz hünkarım? Genişletmek için tıkla ... 41mp sensörü kastettim hunkarim.
Cihanî Sultan Üye papakudioflu' Alıntı: 41mp sensörü kastettim hunkarim. Genişletmek için tıkla ... MasteLaa' Alıntı: Donanım yeterli bu yüzden 808 deki sensör kullanılmayacak ama purewiev kullanılırsa ona yakın çekimler elde edilir Genişletmek için tıkla ... Bağladım.Sanırım.
papakudioflu' Alıntı: 41mp sensörü kastettim hunkarim. Genişletmek için tıkla ... MasteLaa' Alıntı: Donanım yeterli bu yüzden 808 deki sensör kullanılmayacak ama purewiev kullanılırsa ona yakın çekimler elde edilir Genişletmek için tıkla ... Bağladım.Sanırım.
Mazlum Somer Üye Konu Sahibi Evet Arkadaslar MAKRO Fotoqraflarida Ekledim Onlara Bir Goz Atabilirsiniz .. Sayqilar ..
famemonster16 Üye Kardeş Belçika'da 4g var mı? Hayırlı olsun. İyi haberler alırsın inşallah telefondan
Türe Üye Mazlum Somer' Alıntı: Evet Arkadaslar MAKRO Fotoqraflarida Ekledim Onlara Bir Goz Atabilirsiniz .. Sayqilar .. Genişletmek için tıkla ... of of of Abi o nasıl bir kamera yahu süper bişey
Mazlum Somer' Alıntı: Evet Arkadaslar MAKRO Fotoqraflarida Ekledim Onlara Bir Goz Atabilirsiniz .. Sayqilar .. Genişletmek için tıkla ... of of of Abi o nasıl bir kamera yahu süper bişey
ANIL Admin Mazlum Somer' Alıntı: Evet Arkadaslar MAKRO Fotoqraflarida Ekledim Onlara Bir Goz Atabilirsiniz .. Sayqilar .. Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun. fotoğrafları beğendim.
Mazlum Somer' Alıntı: Evet Arkadaslar MAKRO Fotoqraflarida Ekledim Onlara Bir Goz Atabilirsiniz .. Sayqilar .. Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun. fotoğrafları beğendim.
MasteLaa Üye monibrasco12' Alıntı: Bir fernandes degil Genişletmek için tıkla ... Gereksiz yorum. - - - Eklendi - - - Makro fotoğraflar çok süperrrr
monibrasco12' Alıntı: Bir fernandes degil Genişletmek için tıkla ... Gereksiz yorum. - - - Eklendi - - - Makro fotoğraflar çok süperrrr
Türe Üye monibrasco12' Alıntı: görsel arama ile aratırsaniz bu fotolar daha önce nette olan fotolar Genişletmek için tıkla ... acaba buraya konulduüu için görselde çıkıyor olabilir mi efem google'a süleyman türe yazın benim buraya koyduğum fotoğraf da çıkıyor
monibrasco12' Alıntı: görsel arama ile aratırsaniz bu fotolar daha önce nette olan fotolar Genişletmek için tıkla ... acaba buraya konulduüu için görselde çıkıyor olabilir mi efem google'a süleyman türe yazın benim buraya koyduğum fotoğraf da çıkıyor
monibrasco12 Üye tamam sildim yorumu simdi fark ettim pardon - - - Eklendi - - - altindaki metni okumamisim
doctorrr Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu çıktı süleyman - - - Eklendi - - - yalnız baştakine bi bak allasen tipe gel
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu çıktı süleyman - - - Eklendi - - - yalnız baştakine bi bak allasen tipe gel
Türe Üye ynsemrekose' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu çıktı süleyman - - - Eklendi - - - yalnız baştakine bi bak allasen tipe gel Genişletmek için tıkla ... sonuçlar değişmiş demek ki çünkü ben saçım ile ilgili konu açtığımda çıkıyordu
ynsemrekose' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu çıktı süleyman - - - Eklendi - - - yalnız baştakine bi bak allasen tipe gel Genişletmek için tıkla ... sonuçlar değişmiş demek ki çünkü ben saçım ile ilgili konu açtığımda çıkıyordu
doctorrr Üye Türe' Alıntı: sonuçlar değişmiş demek ki çünkü ben saçım ile ilgili konu açtığımda çıkıyordu Genişletmek için tıkla ... rumuzunu yazdım yine çıkmadı
Türe' Alıntı: sonuçlar değişmiş demek ki çünkü ben saçım ile ilgili konu açtığımda çıkıyordu Genişletmek için tıkla ... rumuzunu yazdım yine çıkmadı
Cihanî Sultan Üye Türe' Alıntı: sonuçlar değişmiş demek ki çünkü ben saçım ile ilgili konu açtığımda çıkıyordu Genişletmek için tıkla ... :
Türe' Alıntı: sonuçlar değişmiş demek ki çünkü ben saçım ile ilgili konu açtığımda çıkıyordu Genişletmek için tıkla ... :
N1C<-lazımdeğil Üye çekimler iyi ama nedense wp7 bana dandik geliyor. o fiyata şahsen ben nokia almazdım
Cihanî Sultan Üye N1C<-lazımdeğil' Alıntı: çekimler iyi ama nedense wp7 bana dandik geliyor. o fiyata şahsen ben nokia almazdım Genişletmek için tıkla ... O da bir seçim.....
N1C<-lazımdeğil' Alıntı: çekimler iyi ama nedense wp7 bana dandik geliyor. o fiyata şahsen ben nokia almazdım Genişletmek için tıkla ... O da bir seçim.....