ve sakatlar 11'e dönüyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
ve sakatlar 11'e dönüyor!
Fenerbahçe'de gözler İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çevrilirken, teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın ilk onbirini büyük ölçüde şekillendirdiği ortaya çıktı.

Aykut Kocaman'ın sakatlıkları düzelerek takıma dönen Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin'i yeniden ilk onbire monte etmeyi planladığı, üç gündür takımla birlikte antrenmanlara başlayan ancak maç kondisyonunda eksik bulunduğunu düşündüğü Gökhan Gönül'ü riske etmeyeceği öğrenildi.

Sarı Lacivertlilerde Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin'in takıma dönmeleri ile Özer Hurmacı ve Gökay İravul'un yeniden kulübeye dönecekleri gelen haberler arasında.

İlk kez tüm taraftarlarının huzuruna çıkacak Fenerbahçe'de karşılaşmanın biletlerine de yoğun ilgi var. Biletlerin tamamına yakınının tükendiği ve yarın 55 bin sarı lacivertli taraftarın takımını desteklemesinin beklendiği belirtildi.

Öte yandan kulübün resmi dergisine açıklamalarda bulunan yeni transferler Ziegler ve Bienvenu Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olduğunu söylediler.

Sarı Lacivertlilerin Kamerunlu golcüsü Bienvenue Türk Futbolu ile ilgili yaptığı açıklamada :"son yıllarda Türkiye Ligi, Avrupa’nın sayılı büyük ligleri arasında gösteriliyor. Takımların hazırlık süreçleri, ekonominin büyüklüğü, yayıncı kuruluştan gelen maddi destekle de birlikte ve tabii ki taraftar desteği bu farkın bir göstergesi" ifadelerini kullandı.

Bienvenu Teknik Sorumlu Aykut Kocaman ile ilgili ise "Aykut hocanın benim gözümde farklı bir değeri daha var: O da benim gibi Fenerbahçe’de forvet oynamış, çok sayı da golü var. Büyük başarılara imza atmış. Buraya aynı zamanda öğrenmeye aç bir öğrenci olarak geldim. Bu benim için çok büyük bir şans. Onun adımlarını takip edebileceğim, onun öğretileri ve tecrübelerinden faydalanacağım için kendimi çok şanslı görüyorum" şeklinde konuştu.

Manisa maçında tribünleri dolduran bayan ve çocuk taraflarda çok etkilendiğini açıklayan Reto Ziegler ise "ben kariyerim boyunca böyle bir şey yaşamadığım gibi Avrupa’da da futbolda böyle bir şey görmedim. İsviçre’deki ve İtalya’daki gazeteciler bu konuda beni arayıp epey yorum aldılar. Avrupa ve Dünya futbolunu heyecanlandıran bir olay yaşandı. Çok gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt