arslansem
Üye
-
Konu Sahibi
-
Fenerbahçe derbilerde farklı ve Galatasaray a karşı üstünlüğü var.Ama şöyle bir gerçek var;Fenerbahçe derbilere verdiği önemi Anadolu takımlarıyla yaptığı maçlara verse,çok değil yarısını verse şimdi kaç şampiyonluğu olurdu bilinmez.
zaten aziz yıldırım bu konudan bahsetmişti bir ara hatta spor yorumcularıda şöyle demiştir.
"fenerbahçenin türkiyede ki amacı şampiyonluk ya da başarı değil onların tek dertleri galatasaray'ı yenmek. o taraftarlara şampiyonluk varmış yokmuş yada başarı alınmışmı alınmamışmı hiç farketmez bütün seneyi galatasaray'ı yendik diye göğsü kabara kabara geçirebilirler. ALLAH aşkına profesyonellik bunun neresinde? buna kendini kandırmak denir ben o taraftarların yerinde olsam galatasaray uefa yı aldı diye utanırdım bide bize bak onları yeniyoruz bize yetiyor derdim fb taraftarı eğer gerçek bir taraftar olsaydı onlar takımlarından şampiyonlar ligi kupasını bekler ve maçlarda öyle davranır ve öyle destek verirdi. ama bakıyoruz ki ülkemizde hala taraftar olmayı beceremeyenler var " demiştir
şu adnanlar la ilgili güzel bir istifa haberi yokmu?
itiraf ediyorum ortalık karışmasın diye spor yorumcuları söyledi demiştim aslında tüm yazdıklarım bana ait ama bu konuda yazdıklarımdan fazlasını spor yorumcuları söyledi ben yine insaflı davrandım sayfamdaKesinlikle doğru İsayahu biz Galatasarayı yenelim şampiyon olmasakta olur diyen Fenerli arkadaşlarım vard hangi çağda kaldınız bilmiyorum ki bitür kendine yetememezlik,çekememezlik olsa gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?