Ve Huzurlarınızdaaa... Aege

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Ve Huzurlarınızdaaa... Aege
Tekrar merhaba Maxicep ailesi bildiğiniz üzere bendeniz Ege ve forumdaki Calaissien'in kuzeniyim.(artık böyle tanınmak istemiyorum ben ben olduğum için ben olarak dünyaya geldim :D).Kuzenim Keli(kısaca)'nin profilini geziyordum ve açtığı konulara baktım.Foruma ilk üye olduğu zamanlar sizlere kendini tanıtmak üzere bir konu açmış bende böyle bir şey yapıp sizlere kendimi tanıtmak istedim.
Vee film başlasın.Ege Uğur 16 yaşında kuzeni ondan sadece 1 hafta önce doğdu.Şu anda Antalya'da yaşamakta.Öğrenim hayatı kuzenin ki kadar parlak olmasa da vasat değil :D.Öğretmenlerinin futbolcu olması gerektiğini söylemesi üzerine şu anda Antalyaspor'un altyapısında oynayan Ege bu yıl Antalya'da yeni açılan Fenerbahçe'nin altyapısına geçti.
En yakın arkadaşı,sırdaşı,hem iyi hem kötü gün dostu,en az kardeşi kadar sevdiği Calaissien'e çok şey borçlu olan Ege şu anda onunla beraber Barcelona'da tatilde :D.Aslında benim öyle Keli'nin ki kadar uzun bir hikayem yok hepsi bu kadar işte.Türkçeden başka bir dilmem,derdimi anlatacak kadar Ingilizce :D.Falan filan feşmekan işte arkadaşlar neyse göz kapaklarım iyice ağırlaştı artık iyi geceler.

Salihyet

Salihyet

Üye
Hoşgelmişsin, umarım aradığın ortamı burada bulursun.. ( bundan şüphem yok taibki )

Odysseus

Odysseus

Üye
Hoşgeldin Ege.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hoşgeldin ege kardeşim . :oke:

Hangi takımlısın birde. :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Real Mardin :ehe

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe tabiki de :)

Calaissien

Üye
hoşgeldin kuzen :) bayağıdır görüşeiyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...