Ve Galaxy W

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Ve Galaxy W
Arkadaşlar sonunda kavuştum. Android te ilk deneyimim olduğu için hangi uygulamaları kurmalıyım, eski telefonlar gibi şarda 12 saat tutmalımıyım ?

amcalu1

Üye
Androzip,app installer, adobe flash şimdilik aklıma gelenler.hayırlı olsun ne kadara aldın ?

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
700 e aldım. Teşekkürler program önerilerin için

Black

Üye
oyun olarak tavsiyelerim pes 2012,nova1ve2 3 ü kaldırırmı bilmem gta 3,asphalt6,temple run,hero of sparta,modern combat serisi... aklıma gelenleri yazarım

Hayırlı olsun ilk olarak şarjını bitircen sonra şarj olana kadar kalcak ben öyle yapmıştım benim uygulama önerilerim Es File Explorer, Mx Video Player, Adabo Flash Advandec Task Killer(Go Task Managerde olabilir ben go taskı kullanıyorum)
Oyun olarak: Temple Run, Dead Space,Real Racing 2,Pes 2012, Gta 3

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
oyun olarak tavsiyelerim pes 2012,nova1ve2 3 ü kaldırırmı bilmem gta 3,asphalt6,temple run,hero of sparta,modern combat serisi... aklıma gelenleri yazarım

Teşekkürler öneriler için

Saolun. Şarjı bitirdim şuan şarjda yaklaşık 1.5 saat tutmayı düşünüyorum.Öneriler için de teşekkürler

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Siz sayıyorsunuz ama telefon bunları çalıştırır değil mi

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Git Google Play Mağaza'ya. Ücretsiz uygulamalar bölümünü aç. İstediğin tüm uygulamaları yükle. Ben öyle yaptım telefon coştu. Sonra istemediklerimi sildim. Çok güzel Tabii internetin varsa. Burada sana öneri yaparsak hatırlamadıklarımız olur.

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkürler. Bugün için mümkün değil ama yarın girebilirim internete.

bu arada bende düşünüyorumda almayı c6-01 den ona geçmeyi tavsiye edermisin yoksa biraz para biriktirip xperia s yada s3 ün düşmesini bekleyecem

Deleted.

Üye
deleted

Son düzenleme:
ben de shazam yazıyım oyun pes 2012 kasmıyor,temple run ufak tefek kasmalar ve çıkışta sorun yaşıyorum.advanced task killer manager kullanıyorum ama sürekli galeriyi açık falan gösteriyor flash zaten olması gerek Mx video player dolphin tarayıcı.

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi

Yüklemediğin uygulama kalmamış Teşekkürler şuan pes 2012 ve nova 3 ü yüklemeyi düşünüyorum.Tekrar teşekkür ediyorum alışmaya çalışıyorum işte

whatsapp root explorer titanium backup nova 2-3 fifa 12 minecraft pocket
tabi ilk başta sağlam bir hafıza kartı

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
4GB lik almayı düşünüyorum Hafıza kartı yeterli mi sizce?

4GB lik almayı düşünüyorum Hafıza kartı yeterli mi sizce?

o oyunları yükleyeceksen mümkün değil yetmez en az bi 16 gb alman lazım

bende 16 gb galax tab 10.1 var boşluk 2 gb

- - - Eklendi - - -

bazı oyunları silip istediklerimi yüklüyorum yoksa sığmıyor