Ve Galatasaray seçime gidiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
Ve Galatasaray seçime gidiyor!
Galatasaray'da Ünal Aysal yönetimi erken seçim kararı aldı! Başkanlık yarışı 25 Ekim'de yaşanacak...

Galatasaray'da Ünal Aysal yönetimi, 18-25 Ekim tarihlerinde erken seçim kararı aldı. İlk hafta çoğunluk toplanmayacağı için başkanlık seçimi 25 Ekim'de yaşanacak.

Kulübün borçlarını ödemek için Gayrimenkul A.Ş'nin kurulmasını öneren Başkan Aysal, Divan Kurulu'nda istediği desteği bulamamıştı.

Aynı zamanda basketbol şubesinde de anonim şirketi üzerinden yeni bir yapılandırmaya gitmeyi hedefleyen Aysal, yine beklediği desteğe ulaşamadı. Bunun üzerine Yönetim Kurulu ile görüşeceğini belirten Aysal, toplantıda seçim kararı aldı.

Ünal Aysal'dan ilk açıklama

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yönetim kurulunun aldığı erken seçim kararının ardından ilk açıklamasını NTV Spor'a yaptı.

Başkan Aysal, NTVSpor'a yaptığı açıklamada, "Yeniden aday olma konusunda henüz karar vermedim. Dostlarıma ve aileme danışacağım" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu, 18-25 Ekim tarihlerinde erken seçim kararı almıştı.

NTVSPOR.NET

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Elveda AYSAL. Sonunda

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
niye sevindiniz anlamadım bizim için çok kötü olacak ünal başganın ayrılması. sadece fatih terimi gönderme meselesi içinse o da doğru karardı. inşallah adaylığını koyar yine

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
niye sevindiniz anlamadım bizim için çok kötü olacak ünal başganın ayrılması. sadece fatih terimi gönderme meselesi içinse o da doğru karardı. inşallah adaylığını koyar yine
Ben pek futbolla iç içe değilim futbol siyasetini bilmem fakat fatih terime yaptığından sonra aysala kızdım ne gibi icraatlar yaptı bilmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: -India-
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bir Fenerbahçeli olarak Ünal Aysal'ın bir daha yönetime gelmesini istiyorum. Galatasaray batsın. :ehe

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
Bir Fenerbahçeli olarak Ünal Aysal'ın bir daha yönetime gelmesini istiyorum. Galatasaray batsın. :ehe

bütün ülke düşman zaten (tff , fb vs.) çıkıp başka ülkede oynasak keşke.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bütün ülke düşman zaten (tff , fb vs.) çıkıp başka ülkede oynasak keşke.
Aynen. +1 Volkan demirelin süper kupada yaptığı adiliği bir Galatasaraylı kaleci yapsa anında kırmızı kart ve ceza verilirdi işte TÜRK futbolunun adaleti!

• Beğen
Tepkiler: -India-
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Galatasaray'a TFF düşman falan değil. Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıklara bakarsak Galatasaray'ın cezaları bir hiç. Medyada da hep Fenerbahçe aleyhine haberler yayınlamıyor mu? :no:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aynen. +1 Volkan demirelin süper kupada yaptığı adiliği bir Galatasaraylı kaleci yapsa anında kırmızı kart ve ceza verilirdi işte TÜRK futbolunun adaleti!
Meloda gelip bi yumruk atsaydı ikiside kırmızı yer maçı yenerdik fakat işte herkes b*k olamıyor.
İngilizler volkan Demirel için ayıya benziyor demiş. ingilizler bile anlamış :)

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
sonuçta biz sabaha kadar tartışırız böyle ama ülke futbolu batmış durumda. şimdi beşiktaş maçı oynanıyor mesela açın star tvye bakın bir sahaya ne kadar seyirci var, sahanın zeminine bir bakın. yok böyle saçmalık. zamanında spor olarak ya da eğlence amaçlı futbol diye birşey çıkarmışlar. türk insanı sağolsun bunu da paraya çevirmiş..

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe ve B.A.R.O.N
Scourge

Scourge

Üye
Galatasaray'a TFF düşman falan değil. Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıklara bakarsak Galatasaray'ın cezaları bir hiç. Medyada da hep Fenerbahçe aleyhine haberler yayınlamıyor mu? :no:
Diego hocasının suratına bakmadan soyunma odasına gidiyor medya bunu hiç konusmuyor ama Wesley hocasından izin alarak soyunma odasına gidiyor medya bunu konuşuyor

• Beğen

Üst Alt