Ve Brezilyalı Yıldız Fenerbahçede...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Ve Brezilyalı Yıldız Fenerbahçede...
<span style="color:#FF0000">Ve Brezilyalı yıldız Fenerbahçe&#39;de...</span>

Sarı-lacivertli ekip, Türk futbolu tarihindeki en büyük transfer bombalarından birini patlatmaya ve Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmaya çok yakın...

Alman hoca, Roberto Carlos&#39;u disiplin sorunu nedeniyle istemedi. Ama Aziz Yıldırım, "Ben işi bitirdim. İster oynat, ister oynatma" dedi.

Üst üste üçüncü lig şampiyonluğuna çok yaklaşan Fenerbahçe, bir yandan da dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip, Türk futbolu tarihindeki en büyük transfer bombalarından birini patlatmaya ve Roberto Carlos&#39;u kadrosuna katmaya çok yakın...

İspanyol devi Real Madrid&#39;te forma giyen Brezilyalı solbek ile bizzat kendi ilgilenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Christoph Daum ile bu konuyu görüştü. Yıldırım, hocasına, "Roberto Carlos ile anlaştım. Bu iş bitti" dedi.

Sambacının transferine pek de sıcak bakmayan Alman hoca, gerekçesini şöyle açıkladı:

"Roberto Carlos büyük bir yıldız. Ama yaptığım araştırmalara göre disiplin sorunu var. Gelirse disiplinli takımımızdaki dengeleri bozabilir..." Ancak Daum&#39;a bu transferi bitirdiğini ifade eden Fenerbahçe Başkanı&#39;nın tavrı da netti: "Ben transferi yaptım, Roberto Carlos&#39;u getiriyorum. İster oynat, ister oynatma. Disiplini sağlayacak olan da sensin."

Kaynak: Sabah

Salihyet

Salihyet

Üye
Bu Haber Doğru Değil
Bu Haber Doğru Değil
Bu Haber Doğru Değil
Bu Haber Doğru Değil

Bugün Fotomaç Gazetesi&#8217;nin üçüncü sayfasında &#8220;Carlos Bitti&#8221; başlığı ile yayınlanan haber aynı gazetenin zaman zaman yazdığı uydurma haberlerden biri olmaya devam etmektedir.

Sözde Fenerbahçe Spor Kulübünün transfer bombasını açıklayan FotoMaç Gazetesi, Başkanımız Aziz Yıldırım&#8217;ın teknik direktörümüz Christoph Daum&#8217;a giderek &#8220; Roberto Carlos ile anlaştım. Bu iş bitti. Ben aldım, İster oynat, ister oynatma&#8221; şeklinde konuştuğunu iddia ederek, takımdan gönderilecek oyunculara ait isimlere yer vermiştir.

Son dönemde özellikle Fenerbahçe&#8217;nin hayali transfer haberleri ile tiraj arttırma gayreti içinde bulunan FotoMaç gazetesi resmi yayın organlarımızdan yapılan tüm açıklamalara rağmen bu tutumunu sürdürmekte, adeta okuyucusu ile dalga geçmektedir.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu her zaman olduğu gibi Teknik Direktörümüz Christoph Daum&#8217;un sezon sonu vereceği rapor doğrultusunda transferi gerçekleştirecek ve yoluna devam edecektir. Haberde adı geçen Roberto Carlos ile ilgili herhangi bir anlaşma yapılmamış, haliyle transferi de gerçekleşmemiştir.

Spor Kamuoyuna ve maxicep ailesine duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Fotomaç&#39;ın değil Sabah&#39;ın haberi bu? Ayrıca Carlos ile anlaşma sağlandığına eminim zira bikaç ay önce alman kicker dergisinde Fb ile ilgili demeç vermişti&#33; Fb kesenin ağzını galiab iyi açacak bu transfer için&#33; Veya açtı bile&#33; Habere göre transfer bitmiş ama imzalar atılmadan önce bunlar sadece söylenti olarak kalır&#33; Ki Fb tarafıda bu transferi yalanmış&#33; Bakalım bekleyip göreceğiz&#33;

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Dogru değil derler nedense herzaman da dogru çıkar..&#33;

Hayırlısı ne ise o olsun

DaRKoRaNGe

Üye
arkadaşlar,fotomaç yada sabah gazetesi aynı kişiye ait ....gazeteye bastırın parayı fenere ronaldinho&#39;yu bile getirir....

amaç fener yenilgisine sünger çekmek ((herzamanki aziz yıldırım taktikleri))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt