Ve beklenen oldu . Carvalhal gönderildi ..! Yeni hoca : Tayfur Havutçu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Ve beklenen oldu . Carvalhal gönderildi ..! Yeni hoca : Tayfur Havutçu
Beşiktaş'ta yeni yönetim kurulu, teknik direktör Carlos Carvalhal ile yollarını ayırma kararı aldı! Siyah beyazlı takımın başına Tayfur Havutçu getirildi.

Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu Fikret Orman başkanlığında bugün gerçekleştirdiği uzun toplantının ardından, Carvalhal ile yolların ayrılmasına karar verdi.

Başkan Fikret Orman yönetiminde Akaretler'deki kulüp binasında bir araya gelen yönetim kurulu, 5 saat süren toplantının ardından Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal ile yolların ayrılmasına karar verdi.

Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, teknik direktör Carlos Carvalhal ile karşılıklı anlaşma sağlanarak yolların ayrılmasına karar verildiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, ''Yönetim kurulu olarak 2011-2012 futbol sezonunda A takımımızın teknik direktörlüğünü yapan Carlos Carvalhal'e hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz. Carvalhal;in yerine A takımımız teknik direktörlüğüne, kulübümüz futbol takımlarının genel direktörü Tayfur Havutçu'nun getirilmesine karar verildi'' denildi.

Bu arada takımdan ayrılan teknik direktör Carlos Carvalhal'in, yarın sabah saat 10.30'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde futbolcularla vedalaşacağı ve akşam da yönetim kurulu tarafından onuruna bir yemek verileceği kaydedildi.

Beşiktaş ile yollarını ayıran Carvalhal, ''Futbolda şike'' davası kapsamında bir süre Metris Cezaevi'nde tutuklu kalan Tayfur Havutçu'nun yerine takımın başına getirilmişti.

Carvalhal'in yerine getirilen Tayfur Havutçu ise cezaevinden çıkmasının ardından futbol takımlarının genel direktörlüğü görevini yürütüyordu.

Öte yandan Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal ile yolların ayrıldığı Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Borsa'ya da bildirildi ...
 


El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yanlis anlasilmasin ama besiktas yönetimi ve taraftari iyi gün dostu.
Zerre destek görmedigi şike olaylarinda havutcunun yerinde olsam adimimi atmazdim kulube.
 
haltie

haltie

Üye
Beşiktaşın nasıl bir taraftar gurubu olduğunu Türkiye değil bütün dünya biliyor artık.

Carvalhal herkesin sevdiği bir antrenördü.İnsan olarak herkes çok sevmişti gitmesine üzüldüm açıkcası.

Carvalhal teknik direktörlük yapması için getirilmedi ama tayfur havutçunun hapise girmesi sebebi ile geçici olarak başagetirildi ve başarılı olunca takımda kalmaya devam etti.

Bunun yanında yönetim komple değişti ve yeni yönetim kendi ekibini kurmak isteyecektir.

Böyle durumlar söz konusu iken beşiktaş taraftarına sallamakta ayrı bir başarı:alkis
 
  • Beğen
Tepkiler: delrico
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Carvalhal ,taraflı tarafsız beğenisini kazandı ama insanlığıyla . Çok sıcakkanlı insandı gerçekten .
Fakat ;

Geldiği günden beri ne diyorum ; spor bölümünde aktif olan arkadaşlar , mesajlarımı bir çok görmüşlerdir ...
Carvalhal , Beşiktaş'ı yönetecek kapasite de bir hoca değildi . Beşiktaş ,Carvalhal'a 5 gömlek fazlaydı .Portekiz Çetesi , sorununu da çözemeyerek , kendi sonunu da getirmiş oldu diyebiliriz .

Güle güle Carvalhal . Yolun açık olsun ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt