...Ve Baros konuştu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
...Ve Baros konuştu!


Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros, futbola başladığı Banik Ostrava'ya geri döndü! Ama sadece bir özel karşılaşmada forma giymek için...
Çek kulubünün 90. kuruluş yıldönümü iiçin oynadığı karşılaşmada forma giyen Milan Baros, karşılaşma sonrası verdiği röportajda kariyerinin geri kalanına ilişkin açıklamalarda bulundu.

ekrar Banik Ostrava forması giymenin kendisini duygulandırdığını belirten Çek golcü; "Tekrar burada olmak harika bir duygu. Banik beni yetiştirdi ve bu seviyeye gelmemde kilit rol oynadı. Banik'te oynarken asla mutsuz olmamıştım." şeklinde konuştu.
Galatasaray'daki günlerinin sonuna yaklaştığını ve geleceği ile ilgili kararı henüz vermediğini belirten Baros, "Önümde iki seçenek var. Ya daha az para kazanıp daha kaliteli futbolun içinde olacağım ya da daha fazla para kazanmayı tercih edeceğim. Menajerimle bu konuyu görüşüyoruz ancak tam olarak kararımı Galatasaray ile olan sözleşmem sona erdiğinde vereceğim. Farklı kulüplerden teklifler alıyorum." ifadelerini kullandı.
"BİR GÜN GERİ DÖNERSEM..."
Yeniden Banik Ostrava forması giyip giymeyeceğine dair gelen bir soruyu yanıtlayan Baros; "Banik Ostrava daima benim kalbimde. Eğer bir gün Çek Ligi'ne geri dönersem, döneceğim tek takım Banik olur. Ancak bunu şu anda düşünüyorum. 3-4 sene daha yurtdışında kalmayı planlıyorum. İşlerin nasıl gittiğini göreceğiz." dedi.
 
haltie

haltie

Üye
Futbolu 40 yaşında bırakacak herhalde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
498
RomeusTR
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
455
ANIL
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
391
Kingmortall


Üst Alt