Ve Arshavin konuştu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ve Arshavin konuştu!


Arda Turan'ın Galatasaray'a transferinin ardından adı yüksek sesle konuşulmaya başlanan Andrei Arshavin, transferi hakkında Rus basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'ı İspanya La Liga temsilcilerinden Atletico Madrid'e satmasının ardından kadrosuna katacağı iddia edilen Arsenal'in Rus yıldızı Andrey Arshavin, bugün oynanacak Sırbistan hazırlık maçının öncesinde Rus basınınına açıklamalar yaptı.

Rus basınının Rusya Premier Ligi takımlarından Anzhi Makhachkala ile anlaştığını iddia ettiği yıldız oyuncu,dürüstçe konuşmak gerekirse bu iddiaların nereden çıktığını bilmediğini ifade etti.

ANZHI AÇIKLAMASI... PEKİ GALATASARAY?

Rus milli takımının kaptanı olan Arshavin, bu açıklamalara rağmen Anzhi'nin teklif yaptığı sorulmasına ise "Hiç bir bağlantımız yokken bana nasıl teklif yapabilirler" diyerek cevap verdi. Arshavin en azından bilgilendirme görüşmesinin olup olmadığının sorulmasına ise, "Evet, bilgi almak için bile görüşmedik" şeklinde karşılık verdi.

Zenit formasıyla UEFA kupasını kazandıktan sonra Arsenal'e giden oyuncu, Rusya'ya dönmesi halinde ise önceliğinin her zaman Zenit olacağını söyledi. Yıldız oyuncu "Söyledikleri gibi tanrıyı güldürmek istiyorsan, yarınki planlarını söyle" diyerek, değil bir kaç yılın, bir sezonun bile tahmin edilemez olduğunu belirtti.

PARA ÖNEMLİ DEĞİL! REAL MADRİD'E ASLA GİTMEM...

"Kaç para teklif ederlerse etsinler gitmeyeceğin bir takım var mı?" diye sorulan Arshavin'in cevabı ise herkesi şaşırttı. Bu soruya Real Madrid cevabını veren yıldız oyuncu, çok uzun zamandır Barcelona'ya sempati duyduğunu ve bunun kendisi için bir tabu olduğunu söyledi.

Rusya Ligi için böyle bir tabusu olmadığını söyleyen Rus yıldız, sadece hedefsiz bir takıma gitmeyeceğini söyledi, "Yani Anzhi'ye gidebilirsin" diyen basın mensubuna ise, "konuyu yine buraya mı getirmeye çalışıyorsun?" diyerek sert çıktı.

ADA BASINI: GALATASARAY, ARSHAVIN İLE ANLAŞTI

Andrei Arshavin, transfer spekülasyonlarını yalanlasa da özellikle İngiliz basını Galatasaray'ın Rus yıldızın transferini bitirme aşamasında olduğunu iddia ediyor. Ara Turan'ın Atletico Madrid'e transferinden dolayı Galatasaray'ın sıcak parayı kasasına koyduğunu belirten Ada basını, sarı-kırmızılılı kulübün ısrarlı teklifi karşısında Arsenal'in direnme gücünü kırdığını ve kısa bir sürfe içerisinde transferin netleşeceğini duyurdu.
 


arslansem

arslansem

Üye
Ada basını da öyle diyorsa vardır bir şeyler :hmmm
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
benim umudum yok ebue ne oldu acaba :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt