Vcd'den ses amfi yapımı.

Sponsorlu Bağlantılar

guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
Vcd'den ses amfi yapımı.
Arkadaşlar elimde vcd var ben bunun içinde ki parçaları kullanarak amfi yapabilirmiyim lütfen acil yardım.

Astrosman

Astrosman

Üye
Zor yapması... :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bi işe de yaramaz zaten en fazla ne kadar güçlü olabilir ki onun amfisi.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
hayır tam olarak yapamazsın.

karaprence

karaprence

Üye
Aslinda yapilir ama biraz zor cunku vcd den gecen ses akimini bulman lazim ya da vcd nin l r ses cikislarina ses verecegin cihazi baglayip disari ses veren kiskacara da iki hoparlor takarsan ve elektirik fisini prize takarsan basit bir anfi yapmis olursun ben denedim ve yaptim sana da basarilar dilerim

gokhanbilgin

Üye
çokta güzel yaparsın şahsen böyle bir sistem kullanıyorum bilmeyen arkadaşlar zor filan diyo ama çok basit bir işlem. Öncelikle Üsüt kapağı açtığınızda büyük bir trafo göreceksiniz ve hemen sağında amfi devresini göreceksiniz. Ve amfi kartının yanındada anakartı göreceksiniz. Anakarttan amfi katına giden kalın kablonun amfiye giren kısmındaki ince yazıları dikkatle okuyun L-G-R kablolarını bulun kesin o kabloları daha sonra bilgisayara bağladığınız kulaklık jackının bir ucunu kesin 3 tane kablo çıkacaktır kırmızı renkliyi l yazan kabloya beyaz renkliyi r olan kabloya cve yalıtımsız telide g ye bağlayıp lehimleyip bir güzel yalıtın. İş tamamdır :D Ayrıca amfi 2X10 Watt veren TDA 2004 entegresine sahip bu entegre piyasadaki çoğu 2+1 ses sistemlerinden daha iyi performans veriyor. demedi demeyin. Ben 2 adat 10 wattlık uydu 2 adet sony tiz ve aktif amfili 2+1 den çıkma 15 wattlık bir subwoofer kullanıyorum ses kalitesi gayet yüksek tabiki bir z 2300 değil ama size maliyeti 20 lira :D kesi,nlikle yapmanızı öneririm

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ek olarak bazı parçalar gerekebilir :hmmm

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
eğer radyolu ise çok basit ben 3 yıl önce yapmıştım bilgisayara bağladım.

Astrosman

Astrosman

Üye
çokta güzel yaparsın şahsen böyle bir sistem kullanıyorum bilmeyen arkadaşlar zor filan diyo ama çok basit bir işlem. Öncelikle Üsüt kapağı açtığınızda büyük bir trafo göreceksiniz ve hemen sağında amfi devresini göreceksiniz. Ve amfi kartının yanındada anakartı göreceksiniz. Anakarttan amfi katına giden kalın kablonun amfiye giren kısmındaki ince yazıları dikkatle okuyun L-G-R kablolarını bulun kesin o kabloları daha sonra bilgisayara bağladığınız kulaklık jackının bir ucunu kesin 3 tane kablo çıkacaktır kırmızı renkliyi l yazan kabloya beyaz renkliyi r olan kabloya cve yalıtımsız telide g ye bağlayıp lehimleyip bir güzel yalıtın. İş tamamdır :D Ayrıca amfi 2X10 Watt veren TDA 2004 entegresine sahip bu entegre piyasadaki çoğu 2+1 ses sistemlerinden daha iyi performans veriyor. demedi demeyin. Ben 2 adat 10 wattlık uydu 2 adet sony tiz ve aktif amfili 2+1 den çıkma 15 wattlık bir subwoofer kullanıyorum ses kalitesi gayet yüksek tabiki bir z 2300 değil ama size maliyeti 20 lira :D kesi,nlikle yapmanızı öneririm

tda 2003 entegresi olmasıy o?

gokhanbilgin

Üye
Tda 2004 10X2 Watt çıkış gücü var 12 volt ile besleniyor

Üst Alt