vazgeçilmezim morum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
vazgeçilmezim morum :)
en sevdiğim renk olarak mor ;)

Ekli dosyalar

Mebuchadnezzar

Üye
Bunları benim sefgülüm giyse ben onu fururum :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
abov kapalıları paylaşalım bir daha ki sefere

Mebuchadnezzar

Üye
Ya bizim başımız kelmi yokmu bize göre birşeyler :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sana da uydu Nadide :)

Salihyet

Salihyet

Üye
laf atmayacaklarını yada bakmayacaklarını hadi hepsini geçtim, kıskanmamı engelleyecekse giymesinde tabiki sakınca yok :) Ben çok çağdaş bir erkeğim :pro2:

Mebuchadnezzar

Üye
Salih bunun çağdaşlıkla ilgisi yokki oranın buranı açıp gezmekle çağdaşlık olsa maymunlar bizden çağdaş olurdu kıçlari açık geziyolar. çağdaşlık kafada başlar kafada bitter bi müslüman olarak eşlerimizin sevgililerimizin böyle uçuk kıyafetler giymelerine izin vermemeliyiz çünkü öldükten sonra hesabı sorulacak bize eşimiz neden giydin sorusuna cevap verirken sanada neden giymesine izin verdin sorusu sorulacak

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada kıskançlık çağ dışılık değildir dinimizde domuz etinin yasaklanmasının nedeni insandaki kıskançlık duygusunu azaltmasından kaynaklanmaktadır

Salihyet

Salihyet

Üye
Salih bunun çağdaşlıkla ilgisi yokki oranın buranı açıp gezmekle çağdaşlık olsa maymunlar bizden çağdaş olurdu kıçlari açık geziyolar. çağdaşlık kafada başlar kafada bitter bi müslüman olarak eşlerimizin sevgililerimizin böyle uçuk kıyafetler giymelerine izin vermemeliyiz çünkü öldükten sonra hesabı sorulacak bize eşimiz neden giydin sorusuna cevap verirken sanada neden giymesine izin verdin sorusu sorulacak

Bu arada kıskançlık çağ dışılık değildir dinimizde domuz etinin yasaklanmasının nedeni insandaki kıskançlık duygusunu azaltmasından kaynaklanmaktadır

Ben bu kadar derin bi cümle kurmamıştım ama hak veriyorum sana..
( biraz sığ bir cümle kurdum ki, gördüm ve gerçekten yaşadığım için böyle bir yorum yaptım.. :) )

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Kız arkadaşımın kıyafetine karışmam. Çağdaşlık bazı şeyleri kabul edebilmektir, sana göre bu çıplaklık oranın buranın açılmasıdır bana göre medeniyettir. Karşındakine saygıdır. Kız arkadaşımın giyimine karışacak değilim uyarırım söylerim ama giyemezsin diyemem demeye hakkım yoktur.

Unutmayın bu dünyada herkes bir birey, kimse kimsenin güdümünde değildir..

Salihyet

Salihyet

Üye
Ben ona benim malımsın muamele yapmıyorum ki, akisne onu kıskanıyorum, sahipleniyorum yani bir nevi koruyucu oluyorum.. Bir kadının bir erkekten gördüğü ve belli etmese de hoşuna giden bir şeydir bu.. Eğer gerçekden sevgi varsa zaten iki tarafında çağdaşlık muhabbeti yapacağını sanmıyorum :)
Bu elbiseyi giyen eşte aklım kalır benim, içim rahat etmez bu bir gerçek, benim içimin rahat etmeyeceği şeyi de o eş yapmayacaktır..

Mebuchadnezzar

Üye
Kız arkadaşımın kıyafetine karışmam. Çağdaşlık bazı şeyleri kabul edebilmektir, sana göre bu çıplaklık oranın buranın açılmasıdır bana göre medeniyettir. Karşındakine saygıdır. Kız arkadaşımın giyimine karışacak değilim uyarırım söylerim ama giyemezsin diyemem demeye hakkım yoktur.

Unutmayın bu dünyada herkes bir birey, kimse kimsenin güdümünde değildir..

eşin veya sevgilin sürekli bikini ile dolaşsa şehrin ortasında ne yaparsın onadamı müsade edersin. ? Ben eşimin veya sevgilimin ne giyeceğine karışırim çünkü o benim namusum olmuştur artık ondan ben sorumluyum ve yanlış olan hareketleri konusunda onu uyarırim ki onunda beni uyarmaya hakkı var. Baba ocağında nasıl sevdiysem onu öyle olmalı evlenince değişmemeli

Bu arada sana göre çıplaklık oranın buranın açılmasıdır bana göre medeniyettir demişsin çıplaklıla medeniyetin ne ilgisi var mantıklı bir açıklamasını yaparsan sevinirim

Salihyet

Salihyet

Üye
teşekkürler nadide :) :oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt