ModX
Moderator
Banlanmaktan korksak üye olmazdık necoBanlanmaktan korkuyor musunuz?
Allah kurtarsın hindi kardişbak hala yok diyor
sen de hep kemal sunalın güzel filmlerinden sahneler atıyon izleyesim geliyor. geçen 1-2 tanesini izledim şimdi sıra bunda
aynen afdan sonra ilk hata da cezaevine gidiyoruz
dur daha banlanmadıkBanlanmaktan korksak üye olmazdık neco
Allah kurtarsın hindi kardiş
Boş ver banlanmadur daha banlanmadıkyakında
aynen ama belli mi olurBoş ver banlanma
beni başka forumlar kaybetti zaten baksana. 7/24 aktifim foruma mesaj yazarak google aramalarında meta , seo vb. şekillerde maxicep forumun çıkmasını sağlıyorum.Ban konusunda korkum 1000 mesaj attın . 5- 10 tane konu açtın bir yanlışlığın oldu banladılar ben olacak o kadar konu sahipsiz mi kalacak ? Ben emek vermişim yararlı paylaşımlar yapmak için belki daha devamı gelecekti . Valla ban atarlarsa forum kaybeder başka bir foruma takılırım bende .
Uzaklaştırma var mı forumdaUyarılar küçük uzaklaştırmalar var.
En kalabalık 2. teknoloji forumunda mesajların bu denli az olması da bu banlanma olayı ile yakından alakalı gibi geliyorBan konusunda korkum 1000 mesaj attın . 5- 10 tane konu açtın bir yanlışlığın oldu banladılar ben olacak o kadar konu sahipsiz mi kalacak ? Ben emek vermişim yararlı paylaşımlar yapmak için belki daha devamı gelecekti . Valla ban atarlarsa forum kaybeder başka bir foruma takılırım bende .
Tıkanan damarları açarak foruma kan akışı sağlıyorsunbeni başka forumlar kaybetti zaten baksana. 7/24 aktifim foruma mesaj yazarak google aramalarında meta , seo vb. şekillerde maxicep forumun çıkmasını sağlıyorum.
Banlanmaktan korksak üye olmazdık neco
Uzaklaştırma var mı forumda
En kalabalık 2. teknoloji forumunda mesajların bu denli az olması da bu banlanma olayı ile yakından alakalı gibi geliyor
Diğer bir sebepde forumun ağırlık merkezi cep telefonu olması, geçen de birisi pc monitör incelemesi yaptı ilgilenen yok...
Tıkanan damarları açarak foruma kan akışı sağlıyorsun
Uzaklaştırma var mı forumda
En kalabalık 2. teknoloji forumunda mesajların bu denli az olması da bu banlanma olayı ile yakından alakalı gibi geliyor
Diğer bir sebepde forumun ağırlık merkezi cep telefonu olması, geçen de birisi pc monitör incelemesi yaptı ilgilenen yok...
Tıkanan damarları açarak foruma kan akışı sağlıyorsun
Peki forum kime üye oluyor?Banlanmaktan korksak üye olmazdık neco
SananePeki forum kime üye oluyor?
Bu akımı ben devam ettiremem
link yasak ama isim yasak değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?