AIS Üye Genc007' Alıntı: Ha iyi o zaman yakında windows tarih olur Genişletmek için tıkla ... Artık windows yerine Microsoft Azure Cloud Switch adında bir Linux işletim sistemi hazırlıyor
Genc007' Alıntı: Ha iyi o zaman yakında windows tarih olur Genişletmek için tıkla ... Artık windows yerine Microsoft Azure Cloud Switch adında bir Linux işletim sistemi hazırlıyor
Alo_Azrail Üye Konu Sahibi Legend gulu' Alıntı: Artık windows yerine Microsoft Azure Cloud Switch adında bir Linux işletim sistemi hazırlıyor Genişletmek için tıkla ... isminden güzel birşey olmayacağını sanıyorum
Legend gulu' Alıntı: Artık windows yerine Microsoft Azure Cloud Switch adında bir Linux işletim sistemi hazırlıyor Genişletmek için tıkla ... isminden güzel birşey olmayacağını sanıyorum
AIS Üye Alo_Azrail' Alıntı: isminden güzel birşey olmayacağını sanıyorum Genişletmek için tıkla ... Linux varsa güzeldir ama microsoft yapıyorsa virüs demektir
Alo_Azrail' Alıntı: isminden güzel birşey olmayacağını sanıyorum Genişletmek için tıkla ... Linux varsa güzeldir ama microsoft yapıyorsa virüs demektir