Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap berky41' Alıntı: senin icin bu bile fazla Genişletmek için tıkla ... o ne demek şimdi?
berky41 Üye Vatron' Alıntı: o ne demek şimdi? Genişletmek için tıkla ... ise yaradı. Yendim seni hemde tek bir adamla
Vatron' Alıntı: o ne demek şimdi? Genişletmek için tıkla ... ise yaradı. Yendim seni hemde tek bir adamla
codblackops2 Üye berky41' Alıntı: ise yaradı. Yendim seni hemde tek bir adamla Genişletmek için tıkla ...
berky41 Üye __xXx__' Alıntı: murat abi senden yanayım bandan gelince saldırak Genişletmek için tıkla ... kaç gunu kaldı.
__xXx__' Alıntı: murat abi senden yanayım bandan gelince saldırak Genişletmek için tıkla ... kaç gunu kaldı.
berky41 Üye Rambo_FT' Alıntı: Son pişmanlık neye yarar herşeyin bir (devamını unuttum ) Genişletmek için tıkla ... bende bilmiyom. Neyse arki uğramıyorki ne guzel savaşıyorduk.
Rambo_FT' Alıntı: Son pişmanlık neye yarar herşeyin bir (devamını unuttum ) Genişletmek için tıkla ... bende bilmiyom. Neyse arki uğramıyorki ne guzel savaşıyorduk.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap berky41' Alıntı: ise yaradı. Yendim seni hemde tek bir adamla Genişletmek için tıkla ... beni yenmek kolay değil işim vardı gelemdim berky41' Alıntı: sesi bile cıkmıyor. Genişletmek için tıkla ...
berky41' Alıntı: ise yaradı. Yendim seni hemde tek bir adamla Genişletmek için tıkla ... beni yenmek kolay değil işim vardı gelemdim berky41' Alıntı: sesi bile cıkmıyor. Genişletmek için tıkla ...
berky41 Üye Vatron' Alıntı: beni yenmek kolay değil işim vardı gelemdim Genişletmek için tıkla ... ozaman devam