Vatan Sevgiliyse İlgili Sözler - SMS'ler!

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vatan Sevgiliyse İlgili Sözler - SMS'ler!
vatan sevgisiyle ilgili slogan, vatan ile ilgili güzel sözler, vatan sevgisi ile ilgili slogan, vatan ile ilgili slogan, vatan sevgisi ile ilgili güzel sözler, vatan sevgisi ile ilgili sloganlar, vatan ile ilgili özlü sözler, memleket ile ilgili güzel sözler, vatan ile ilgili sloganlar, vatanla ilgili slogan, vatan özlü ile ilgili konu başlıklar, vatanla ilgili özlü sözler, vatanla ilgili sözler, vatan sevgisiyle ilgili güzel sözler, vatan sevgisi sloganı, vatan sevgisi sloganları, vatan memleket sözleri, memleket sevgisi ile ilgili özlü sözler, vatan sevgisi ilgili sloganlar, vatanla ilgili mesajlar, vatan ile ilgili mesajlar, vatan sevgiyle ilgi slogan, vatanla ılgılı güzel özlü sözler, vatan millet alakalı sohbet, vatan sevgisiylen ilgili slogan,

Sözler;​

Bu vatan çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.

• Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır
Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.
Mithat Cemal Kuntay

• Benden eğerimi isteyiniz vereyim atımı isteyiniz vereyim. Fakat vatanımdan hiç kimse bir karış toprak istemesin veremem.
Mete Han

• Bir memleketin saha bakımdan büyüklüğü onun gerçek büyüklüğünü ifade etmez ve bir milleti millet yapan arazisi değildir.
Thomas Henry Huxley

• Eğer vatan tehlikede ise her şey vatana aittir.
George Jacques Danton

• İnsan vatanını sever çünkü hürriyeti rahatı hakkı vatan sayesinde kaimdir.
Namık Kemal

• Türklerden başka dini ve vatanı uğruna canını vermeye hazır asker görmedim.
Hamilton

• Vatan aşkını artırmak için en emin yol bir müddet yabancı bir memlekette kalmaktır.
William Shenstone

• Vatan bir milletin evidir.
Ahmet Mithat

• Vatan için katlanılan ölüm kadar tatlı ve şerefli bir ölüm var mıdır?
Horatius

• Vatan için ölmek de var fakat borcun yaşamaktır.
Tevfik Fikret

• Vatan için yaşamak vatanın terakki ve tealisine çalışmak da vatan için ölmek kadar şereflidir.
Gerigori Petrof

• Vatan sevgisi ahlakta iyiliği ahlakta iyilik de vatan sevgisini meydana getirir.
Montesquieu

• Vatan sevgisi imandan gelir.
Hz. Muhammed

• Vatan sıhhate benzer değeri kaybedilince anlaşılır.
Süleyman Nazif

• Vatan çalışkan insanların omuzları üstünde yükselir.
Tevfik Fikret

• Vatana olan borcunu ödemeden ölen insan bedbahttır.
J. Fletcher

• Vatanı için ölmüş bir insan mesut insandır.
Virgilius

• Vatanımızı sevelim; orası babalarımızın da ülkesidir.
Schiller

• Vatanına sadakatle hizmet edenin atalara ihtiyacı yoktur.
Voltaire

• Vatanında ölmeyen iki kere ölür.
İ. Habib Sevük

• Beğen
Tepkiler: crazyferit ve MeLih_061

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Teşekkürler..

Bir sorum olacak sayın editörüm..Ben üye olduğumdan beri 2 ve ya 3 defa konu açtım Hazır mesajlar bölümünde...Açılmadı hiçbiri...Nedeni ne olabilir...:hmmm

Aziz™

Aziz™

Üye
Teşekkürler..

Bir sorum olacak sayın editörüm..Ben üye olduğumdan beri 2 ve ya 3 defa konu açtım Hazır mesajlar bölümünde...Açılmadı hiçbiri...Nedeni ne olabilir...:hmmm

açtığın konular yönetici onayına gidiyor.gereklin incelemelerden geçirilip uygunsa ve daha önce verilmemişse açılıyor ama işin içinde reklam varsa yada tamamı kopyala yapıştırsa v.b durumlarda konu onaylanmıyor

MeLih_061

MeLih_061

Üye
açtığın konular yönetici onayına gidiyor.gereklin incelemelerden geçirilip uygunsa ve daha önce verilmemişse açılıyor ama işin içinde reklam varsa yada tamamı kopyala yapıştırsa v.b durumlarda konu onaylanmıyor

Gayet uygun msjlar..Daha öncede verilmemiş eminim..Kopyaladım hepsini ama oda kendi bilgisayarımdan kendi yazıdığım dosyadan...:hmmm

Aziz™

Aziz™

Üye
o zaman durumu Adminlere PM atarak bildir onlar needenini söylerler

Aziz™

Aziz™

Üye
rica ederim kardeşim her zaman:)

loss_pain

loss_pain

Üye
güzelmiş

Nillowa

Üye
güzel emeğine sağlık

Tehmine_92

Üye
[• Türklerden başka dini ve vatanı uğruna canını vermeye hazır asker görmedim.
Hamilton/SIZE]
Hayir yanlishin var..Azerbaycan askeri degil Vatani,dini ugruna canini vermeye hazir olmak , Vatan istese al canimi diyecek... emin ola bilirsin

FiErKeMaL

FiErKeMaL

Üye
Teşekkür ederim kardeşim.

kral sagocu

kral sagocu

Üye
süper sözler...

asee_38

asee_38

Üye
tesekkurler cok guzel hepsı (: