vatan bilgisayar hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
vatan bilgisayar hakkında
Arkadaşlar vatan bilgisayardan s4 almayı düşünüyorum yanındada bi asha 301 ikinci ürüne indirim gibi bi indirimi her zaman yapıyorlar mi acaba sizce bu iki telefonu en ucuz hangi mağazadan alabilirim hediye çeki ile vs. Yorumlarınız için şimdiden :tşk:

- - - Eklendi - - -

bu arada haziranın sonuna doğru alıcam

messevim

messevim

Üye
hafta sonları ni takip edin derim. Gerçi ben wildfıre s almıştım oradan. 560 lira ya. Başka yerlerde 500 e satıyorlar di. Daha ucuz biryer bulabilirsin bence.

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
Başka yerleri önerebilirsiniz hani hediye çeki veren yerler falan bilginiz varsa

messevim

messevim

Üye
geçen gün mediamarket sanırım 1000 lira alışveriş yapana 399 lira hediye çeki veriyordu. Daha Fazla da olabilir. Tam hatırlamıyorum

Uhops

Uhops

Üye
her hafta falan indiriyim falan yapıyormuş ama ben laptop alacaktım laptobun normal fiyatı 2000-2100:tl: arasıydı ve vatan hafta içi laptobun fiyatını 2700tl yaıp üstüne %25 koyup 2200 küsür:tl: ye satıyordu.

lostiem

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]vatan kesinlikle çok pahalı 1in üstüne 3 koyup satıyorlar ben mediamark'a bak derim, darty de uygundur. Ama en uygununu internetten alırsın. Hediye çeki falan arıyorsan bilemem :))[/SIZE][/COLOR]

benighted

benighted

Üye
Bimeks de indirim kuponu veriliyor ama tam olarak ne kadar nasil bilmiyorum.

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

nalcam22

nalcam22

Üye
Akakçeye bak kardeşim

Üst Alt