Xurmirac
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kart tarafında hiçbir iz yok. Fan tarafına bakmama gerek yok sanırım.Sorun Gpu çekirdeğiyle alakalı sanırım.Değiştirmek zorundalar kartın üstünde siyahlık yanık izi falan yoksa fabrika çıkışlı bi hatası vardır.
Siz garantiye durumu izah edip verin zaten değişim yapmaları lazım.Kart tarafında hiçbir iz yok. Fan tarafına bakmama gerek yok sanırım.
Şu mesajımı okudunuz mu acaba? ;Siz garantiye durumu izah edip verin zaten değişim yapmaları lazım.
Arkadaşlar son bir umut dönüştürücü aparat kullanmak yerine kablo şeklinde dönüştürücü kullandım, sorunu genellikle battle 4 'ü uzun süre oynarken veya stress testte 10 dk civarı durduktan sonra yaşıyordum. Bu kabloyla bağladım, yaklaşık yarım saattir stress testte ve 1 saate yakın battle 4 oynadım sorun çıkmadı. Bahsettiğim kablo ;
Kartınızda Artifact sorunu var eğer düzeldiyse ne mutlu ama tekrar yapacağını düşünüyorum ben.Şu mesajımı okudunuz mu acaba? ;
Artifact değil artifact'ın ne olduğunu biliyorum.Kartınızda Artifact sorunu var eğer düzeldiyse ne mutlu ama tekrar yapacağını düşünüyorum ben.
Sorunun halen ekran kartında olup olmadığına emin değilim.Garantisi illaki var değişim veya garantiye gönder edilir sin
Onboarda tak düzelirse sorun ekran kartındaSorunun halen ekran kartında olup olmadığına emin değilim.
onboard HDMIOnboarda tak düzelirse sorun ekran kartında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?