Varsa yoksa Samba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Varsa yoksa Samba


Hakan Balta ve Riera'dan umduğunu bulamayan sarı-kırmızılılar, devre arasında sol beke takviye düşünüyor. Carlinhos için tekrar düğmeye basılacak ve Brezilyalı yıldız Terim'e ilaç olacak.

Geçen sezon mutlu sona ulaşan ve transfer döneminde de şampiyon olan Galatasaray, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde gelen kötü sonuçlar sonrası düğmeye bastı. Ujfalusi'nin şok sakatlığı yüzünden transferin son günü sol bek yerine stopere takviye yapmak zorunda kalan sarı-kırmızılılar, devre arasında defansa takviye yapmakta kararlı.

SAVUNMA BU SEZON DÖKÜLÜYOR


10 resmi maçta kalesinde 14 gol gören ve başarılı kaleci Fernando Muslera'yı çıldırtma noktasına gelen Galatasaray savunması, sadece 2 karşılaşmada rakiplerine gol izni vermedi. Sezona sakat sakat giren ve ameliyata yanaşmayan Hakan Balta'nın sol bekte dökülmesi üzerine son iki maçta savunmanın solunda görev yapan Albert Riera da teknik direktör Fatih Terim'in gözüne giremedi.

CARLİNHOS'U İMPARATOR ÇOK İSTİYOR


Milli arada bir durum değerlendirmesi yapan Fatih Terim, eski göz ağrısı Carlinhos'un transfer edilmesi için yönetime rapor verdi. Sarı-kırmızılı yöneticiler, devre arasında rotayı Brezilya'ya kıracak ve Fluminense'nin kapısını çalacak. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Carlinhos için kulübüne 1 milyon euro teklif edilecek.

SÖZLEŞMESİ 2013'TE BİTİYOR


Geçen transfer döneminde 2.7 milyon doları gözden çıkaran ancak sambacıyı kadrosuna katamayan Galatasaray'ın elini Carlinhos'un kontratını uzatmaması güçlendiriyor. 25 yaşında olan ve Avrupa'da oynamak isteyen Carlinhos, sarı-kırmızılı formayı giymeye hazır. Transferde mutlu son an meselesi.

FLUMİNENSE 'HAYIR' DEMİŞTİ

25 yaşındaki Brezilyalı sol bek, yazın Galatasaray'ın transfer gündemine girmiş ve uzun süre gündemi meşgul etmişti. Sarı-kırmızılıların Carlinhos ile ilgilendiğini doğrulayan Fluminense Başkanı Peter Siemsen, "Oyuncumuzun bir sözleşme fesih bedeli var. Eğer Galatasaray 5 milyon doları getirir ve Carlinhos da gitmek isterse bu transfer gerçekleşir ama bizim oyuncumuzu satmak gibi bir düşüncemiz yok" ifadesini kullanmıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt