Var mısın yok musun'da hüzün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kyoman

Üye
    Konu Sahibi
Var mısın yok musun'da hüzün

"Var mısın Yok musun" geçtiğimiz haftayı büyük hüzünle kapattı! Sevilen yarışmacılardan Derya, teselli ödülü aldı!

Dünyanın en kolay para kazandıran yarışması sloganıyla yola çıkan "Var mısın Yok musun" haftayı yine hüzünlü kapattı. Yarışmanın daha ikinci turunda 55 bin YTL gibi iyi bir teklifle karşılaşan Derya, son turda açtığı 500 bin YTL'lik kutuyla büyük hayal kırıklığı yaşadı.
"Var mısın Yok musun"un dün akşamki yarışmacısı Giresun'dan Derya oldu. Derya, ilk iki turda üst üste mavi kutuları açtı. Üçüncü tura, iyi bir tabloyla giren Derya; üçüncü ve dördüncü turlarda açtığı kırmızı kutularla büyük hayal kırıklığı yaşadı.

İlk büyük teklif olan 55 bin YTL'yi reddetmesiyle başlayan karamsarlık, beşinci turda umuda döndü. Derya, bu turun ilk kutusunda 5, ikinci kutusunda ise 500 YTL'lik kutuları açtı. Açılan iki mavi kutu, yarışmadaki tansiyonu birden yükseltti. Derya'nın bu turda seçtiği son kutu ise kelimenin tam anlamıyla soğuk duş etkisi yarattı. Derya son tercihinde, 100 bin YTL'likkırmızı kutuyu seçince büyük bir şaşkınlık ve hayal kırıklığı yaşandı.

Yaşanan bu büyük hayal kırıklığının ardından Hamdi Bey'den gelen teklif 44 bin YTL oldu. Derya, "bu fırsatı bir daha yakalayamam" diyerek, bir tur daha devam etme kararı aldı. Son turun ilk kutusu ise yine mavi oldu. Büyük sevincin yaşandığı bu anı kovalayan dakikalar, yerini yine hayal kırıklığına bıraktı. Tekliften önceki son kutuda Bahar'ı tercih eden Derya, 500 bin YTL'lik kutuyu açınca gözyaşlarına boğuldu.

Büyük halal kırıklığının yaşandığı bu son turun ardından Hamdi Bey'den gelen teklif ise 14 bin YTL oldu. Derya, bu teklifi kabul ederek yarışmayı bitirirken, kutusunda kendisini bekleyen 40 bin YTL açılınca büyük üzüntü yaşadı.
 
bence üzülecek bi durum yokk..
 

mAd_girL

Üye
aza kanaat etsinler azıcık 55 binin neresini begenmedi..
 

tanso

Üye
elin kolun yorulmadan 14 ytl kazandın daha ne istiyon
 

ufuk023

Üye
tamahkar olmak lazım azı bulamayan çoğu bulamaz
 

looney

Üye
2 tane 500 bin kalmıştı ama teklifi kabul etti ben olsam iki 500 var die devam ederdim
 
Taş attıda kolumu yoruldu 14 bin ytl az miktar değil üzülecek bi durum yok
 

GuNSTuR

Üye
ne alırlarsa alsınlar kar üzülecek bişi yok
 

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kutuya kadar devam, erkek adam şu lafı yemez. "Hamdi Bey'e kutusunu sattı"

Bunu dedirtmem 1 lira da çıksa kutuyu satmam
 
teklifi kabul edenin kutusundan büyük çıkıo,kabul etmeyenin kutusundan küçük
üzülmeye gerek yok ordan 1 ytl alıp giden bile var
 

kyoman

Üye
    Konu Sahibi
Burhan ALTINTOP 5 YTL alıp gitti , ona çok üzüldüm.
 
senin tuzun kuru tabi..
gülersin böyle..
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
oh olmuş o para neyine yetmiyor sıfırdan emeksiz kazanmış neyine üzülüyor geri
nefret ediyorrum bu yarışmadan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...