Var mısın Yok musun Ülkühan 500 Bin Lira Kazandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catalfleg

catalfleg

Üye
    Konu Sahibi
Var mısın Yok musun Ülkühan 500 Bin Lira Kazandı

Sonunda birisi Varmısın Yokmusun yarışmasından 500.000 TL aldı diye duydum :) sevindim açıkcası

Haberin aslı ;

Varmısın Yokmusun yarışmasında ikinci kez yarışan 30 yaşındaki Ülkühan Yılmaz, büyük ödül olan 500 bin lirayı kazanmayı başardı.

İlk yarışmada 50 bin lira kazanan ve ikinci kez yarışma şansı yakalayan Ülkühan, 500 bin lirayı kazanan ilk yarışmacı oldu.
Son ikiye 500 bin TL ve 20 bin TL’lik kutularla kalan Yılmaz, Hamdi Bey’in 128 bin TL teklifine “hayır” diyerek kutusuna gitti. Yılmaz, ailesinin parayı alması konusunda tüm ısrarlarına rağmen “Hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum” diyerek kutusuna gitti ve 500 bin kazandı.

mahiratakan

Üye
yaklaşık bir ay evvel kutulardan birinin boş olduğunun görüntüsü internete düşmüştü.Bu olay üzerine hemen 500 binin kutu sayısını artırdılar ve bir tane yarışmacı görünümlü oyuncuya bu parayı kazandırdılar.Bu yarışmada nedense hep en sona mutlaka bir tane 500 bin kutusu kalır ve ne tesadüftürki yarışmacı doğru kutuyu açtıramaz.Acun bu piyasının kurdudur ve bu dürüstlük gösterilerine halktan yana tavırlarına pek itibar edilmemelidir.Geçmişte yaptığı programlar vekalitesi de zaten belli.Ayrıca Yarışmacılarda feyktir.Yani seçilmiş oyuncular.Zaten programa yarışma demekte abes.

catalfleg

catalfleg

Üye
    Konu Sahibi
evet boş kutu skandalını bende izlemiştim rezaletti ama haber değeri vardır diye paylaştım tartışmak için değil :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yaklaşık bir ay evvel kutulardan birinin boş olduğunun görüntüsü internete düşmüştü.Bu olay üzerine hemen 500 binin kutu sayısını artırdılar ve bir tane yarışmacı görünümlü oyuncuya bu parayı kazandırdılar.Bu yarışmada nedense hep en sona mutlaka bir tane 500 bin kutusu kalır ve ne tesadüftürki yarışmacı doğru kutuyu açtıramaz.Acun bu piyasının kurdudur ve bu dürüstlük gösterilerine halktan yana tavırlarına pek itibar edilmemelidir.Geçmişte yaptığı programlar vekalitesi de zaten belli.Ayrıca Yarışmacılarda feyktir.Yani seçilmiş oyuncular.Zaten programa yarışma demekte abes.
katılıyorum..beş para etmez..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici

Bu nasıl bir Paranoyadır böyle , hayret gerçekten ..

Toplumca güvensizliğe itilmişiz , saygısızlığa ve sevgisizliğe ... !

Her şeyi anlarım da , elin garibanını da oyuncu yaptınız ya Helal Olsun

aLone

aLone

Üye
güle güle harcasın

'Davut

'Davut

Üye
hele şükür bitti şu program :pro:

Odysseus

Odysseus

Üye
Boş kutu krizinden sonra göstermelik olmasın :pro:

Atakan

Atakan

Üye
Çok açık bir tezgahtı,500.000 liranın bu adama verileceği bence daha önceden belirlenmiş.
Mesela Acun 500'lük kutuyu açtıktan sonra son kalan kutuyu yarışmacı göstere göstere açtı.Daha önemlisi hergün 500 eklenme olayı... Biri alana kadar hergün 500 eklenecek diye duyuru yapıldı,o zaman belli değil miydi yani 500'ün kazanılacağı? Bari bu yarışma canlı olsaydı.Neyse Acur götüreceğini götürdü bu yarışmadan...

catalfleg

catalfleg

Üye
    Konu Sahibi
Tartışmanız için açmadım konuyu tartışılacak bi tarafı yok kim ne kazanmışsa kzanmış kimene ? Tezga veya değil alan memnun satan memnun lütfen..

Atakan

Atakan

Üye
Tartışmanız için açmadım konuyu tartışılacak bi tarafı yok kim ne kazanmışsa kzanmış kimene ? Tezga veya değil alan memnun satan memnun lütfen..
Allah Allah? Tartışalım diye açmamış konuyu... Kurallar çerçevesinde herkes isteği yorumu istediği konuya yapar,konu sahibi de karışamaz!

catalfleg

catalfleg

Üye
    Konu Sahibi
Bak güzel kardeşim mevzu buyumesın dıye tartışmayın dıyorum ayrıca konu sahibiyim ve karışırım !

qirL1903

qirL1903

Üye

Yani bencede adam aldı parasını güle güle harcasın daha ne konusuyosunuz..

Odysseus

Odysseus

Üye
Allah Allah? Tartışalım diye açmamış konuyu... Kurallar çerçevesinde herkes isteği yorumu istediği konuya yapar,konu sahibi de karışamaz!

Katılıyorum +1

Bak güzel kardeşim mevzu buyumesın dıye tartışmayın dıyorum ayrıca konu sahibiyim ve karışırım !

Katılmıyorum. İsteyen istediği yorumu kurallar dahilinde yazabilir. Konuya sizin istediğiniz cevaplar gelmesi diye bir durum söz konusu değildir. Yorumlar karşılıklı atışmaya dönüşmediği sürece tartışma olmaz. Ayrıca siz konuyu açtıktan sonra konu sizin değil sitenindir. Siz konu sahibiyim karışırım derseniz tartışma çıkar ve ben buna müsaade etmem.

catalfleg

catalfleg

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben atışmak için mi öyle diyorum ? Konuya o diyecek haklıydı bu diyecek haksızdı ne dedim ben en başta
" Tartışmanız için açmadım konuyu tartışılacak bi tarafı yok kim ne kazanmışsa kzanmış kimene ? Tezga veya değil alan memnun satan memnun lütfen.. " benim burda kimseyle atışmak gibi bi amacım yok..

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
ya boşverin adam aldı parasını yarışma bitti nolduysa oldu büyütmeyelim lütfen

New Life

New Life

Üye
helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt