Amaru Shady Üye zaza' Alıntı: Ne oluyor ya niye agliyon Genişletmek için tıkla ... o nasıl bi espiriydi. Ben aradık derken özledik falan kastetmistim. Sen ciddi mi söyledin bilmiyorum telefonum çalmadı deyince ...
zaza' Alıntı: Ne oluyor ya niye agliyon Genişletmek için tıkla ... o nasıl bi espiriydi. Ben aradık derken özledik falan kastetmistim. Sen ciddi mi söyledin bilmiyorum telefonum çalmadı deyince ...
Amaru Shady Üye zaza' Alıntı: Yok be ciddi olsam bunu"" eklermiydim Genişletmek için tıkla ... ben de anladım ama neden ağlıyorsun deyince...
zaza' Alıntı: Yok be ciddi olsam bunu"" eklermiydim Genişletmek için tıkla ... ben de anladım ama neden ağlıyorsun deyince...
'Patron Üye arslansem' Alıntı: Ben ne zaman yarışıyorum 3 iyi mi Genişletmek için tıkla ... bana uyar
caglet Üye Konu Sahibi zaza + ponduss + 2 kişi gerek oguz ve ptron gelir sanırım sımdı ----------Eklendi @ 16:18:31 ---------- Yazıldı @ 16:18:04 ---------- aha crydragger gelmiş tamam 1 kişi kaldı
zaza + ponduss + 2 kişi gerek oguz ve ptron gelir sanırım sımdı ----------Eklendi @ 16:18:31 ---------- Yazıldı @ 16:18:04 ---------- aha crydragger gelmiş tamam 1 kişi kaldı
Amaru Shady Üye caglet' Alıntı: zaza + ponduss + 2 kişi gerek oguz ve ptron gelir sanırım sımdı ----------Eklendi @ 16:18:31 ---------- Yazıldı @ 16:18:04 ---------- aha crydragger gelmiş tamam 1 kişi kaldı Genişletmek için tıkla ... 3 gündür kutu tutuyorum
caglet' Alıntı: zaza + ponduss + 2 kişi gerek oguz ve ptron gelir sanırım sımdı ----------Eklendi @ 16:18:31 ---------- Yazıldı @ 16:18:04 ---------- aha crydragger gelmiş tamam 1 kişi kaldı Genişletmek için tıkla ... 3 gündür kutu tutuyorum
arslansem Üye İyi adaş kaybolmayın 1 saatliğine mümkünse ----------Eklendi @ 16:19:34 ---------- Yazıldı @ 16:18:57 ---------- Ohooo Sefa da geldi iyi olur bugün 6 kişi olsun zevkli olur
İyi adaş kaybolmayın 1 saatliğine mümkünse ----------Eklendi @ 16:19:34 ---------- Yazıldı @ 16:18:57 ---------- Ohooo Sefa da geldi iyi olur bugün 6 kişi olsun zevkli olur
caglet Üye Konu Sahibi tamam hasan abide gelse bi tam olcak.. belki katılır oda dün katılıcaktı oguzcan saolasun gece 1 de yaptırdı yarısmayı
tamam hasan abide gelse bi tam olcak.. belki katılır oda dün katılıcaktı oguzcan saolasun gece 1 de yaptırdı yarısmayı