zaza Üye Bende buradayim ama dedigim gibi tepki vermem kolay olmaz yani kolay kolay yorum atmam yatagim rahat
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: mesaj atiyorum 1 dk ----------Eklendi @ 20:40:42 ---------- Yazıldı @ 20:34:49 ---------- yemek yiyomus 9da burda ol dedim tamam abi dedi Genişletmek için tıkla ... tamam abi mi ----------Eklendi @ 20:56:53 ---------- Yazıldı @ 20:56:23 ---------- ben kutu tutmak istiyorum.
'Patron' Alıntı: mesaj atiyorum 1 dk ----------Eklendi @ 20:40:42 ---------- Yazıldı @ 20:34:49 ---------- yemek yiyomus 9da burda ol dedim tamam abi dedi Genişletmek için tıkla ... tamam abi mi ----------Eklendi @ 20:56:53 ---------- Yazıldı @ 20:56:23 ---------- ben kutu tutmak istiyorum.
'Patron Üye abi tabi samimiyetten bisey demiyorum oguzunda seninde abinim ----------Eklendi @ 21:02:25 ---------- Yazıldı @ 21:01:50 ---------- oguz 5dkya geliyo
abi tabi samimiyetten bisey demiyorum oguzunda seninde abinim ----------Eklendi @ 21:02:25 ---------- Yazıldı @ 21:01:50 ---------- oguz 5dkya geliyo
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: abi tabi samimiyetten bisey demiyorum oguzunda seninde abinim ----------Eklendi @ 21:02:25 ---------- Yazıldı @ 21:01:50 ---------- oguz 5dkya geliyo Genişletmek için tıkla ... tabi Ama ben orda şaka yaptın zannettim. Yoksa neden güleyim??
'Patron' Alıntı: abi tabi samimiyetten bisey demiyorum oguzunda seninde abinim ----------Eklendi @ 21:02:25 ---------- Yazıldı @ 21:01:50 ---------- oguz 5dkya geliyo Genişletmek için tıkla ... tabi Ama ben orda şaka yaptın zannettim. Yoksa neden güleyim??
'Patron Üye Pondusss' Alıntı: tabi Ama ben orda şaka yaptın zannettim. Yoksa neden güleyim?? Genişletmek için tıkla ... sorun yok
Pondusss' Alıntı: tabi Ama ben orda şaka yaptın zannettim. Yoksa neden güleyim?? Genişletmek için tıkla ... sorun yok
OğuzcanAbi Üye geldim başlayakkk ----------Eklendi @ 21:09:24 ---------- Yazıldı @ 21:08:32 ---------- mobil sürümdeyim pm atın bişeyde
geldim başlayakkk ----------Eklendi @ 21:09:24 ---------- Yazıldı @ 21:08:32 ---------- mobil sürümdeyim pm atın bişeyde
Amaru Shady Üye Oguzc@N' Alıntı: geldim başlayakkk ----------Eklendi @ 21:09:24 ---------- Yazıldı @ 21:08:32 ---------- mobil sürümdeyim pm atın bişeyde Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Oguzc@N' Alıntı: geldim başlayakkk ----------Eklendi @ 21:09:24 ---------- Yazıldı @ 21:08:32 ---------- mobil sürümdeyim pm atın bişeyde Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Larismus Üye Oguzc@N' Alıntı: hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... ne hissediyorsunuz oğuz bey. kazandığınız ödülle ne yapacaksınız
Oguzc@N' Alıntı: hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... ne hissediyorsunuz oğuz bey. kazandığınız ödülle ne yapacaksınız
OğuzcanAbi Üye chtlkbrk' Alıntı: ne hissediyorsunuz oğuz bey. kazandığınız ödülle ne yapacaksınız Genişletmek için tıkla ... İnternet paketimi yenilicem
chtlkbrk' Alıntı: ne hissediyorsunuz oğuz bey. kazandığınız ödülle ne yapacaksınız Genişletmek için tıkla ... İnternet paketimi yenilicem
Amaru Shady Üye chtlkbrk' Alıntı: ne hissediyorsunuz oğuz bey. kazandığınız ödülle ne yapacaksınız Genişletmek için tıkla ... oğuz kazanabilir mi ki ??
chtlkbrk' Alıntı: ne hissediyorsunuz oğuz bey. kazandığınız ödülle ne yapacaksınız Genişletmek için tıkla ... oğuz kazanabilir mi ki ??
OğuzcanAbi Üye Pondusss' Alıntı: oğuz kazanabilir mi ki ?? Genişletmek için tıkla ... Büyük ödülü ----------Eklendi @ 21:15:51 ---------- Yazıldı @ 21:15:30 ---------- zaza' Alıntı: Geldinmi 2 sekme actim birini yarisma icin birini ozel mesaj icin kullanicam Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: oğuz kazanabilir mi ki ?? Genişletmek için tıkla ... Büyük ödülü ----------Eklendi @ 21:15:51 ---------- Yazıldı @ 21:15:30 ---------- zaza' Alıntı: Geldinmi 2 sekme actim birini yarisma icin birini ozel mesaj icin kullanicam Genişletmek için tıkla ...
Larismus Üye Pondusss' Alıntı: oğuz kazanabilir mi ki ?? Genişletmek için tıkla ... görücez bakalım acıldı mı konu
Pondusss' Alıntı: oğuz kazanabilir mi ki ?? Genişletmek için tıkla ... görücez bakalım acıldı mı konu