- Var Mısın Yok Musun - Maxicepte İlk ve Tek [KURA]

iyi. dün baya eylenceliydi hepinize teşekkürler yalnız biraz uzun sürüyo o yüzden ben bu gün yokum

ben varım yine. Bugün oğuz yarışıyor

caglet

Üye
    Konu Sahibi
dün vakit nası geçti anlamadım ben 15-20 dakka oldu sandım meğerse 1 saat 55 dakka olmus

Tepkiler: CryDaqqeR

caglet

Üye
    Konu Sahibi
bugün bi problem çıkmassa inşallah hasan abidde aramızda olacak adriana limayı getiremedikte hasan abimiz gelicek sağolsun ...

zaza

Üye
bugün galiba bende olamıyacağım hem yarışmanın uzun sürmesi beni iftara yetiştiremeyebilir çünkü saat 6 da yola çıkıcam 2 saatlik yolum var iftara ise 1:30 saat kalıcak o zamanlarda zamanım kısıtlı

caglet

Üye
    Konu Sahibi
zaten iftardan sonra olacak bugun...

zaza

Üye
o zaman katılırım ama cepten girecem ve tam sürüm kullanıcam yani bende biraz yavaş olucak dün gibi süper hız beklemeyin

zaza

Üye
istanbul çok geç valla

caglet

Üye
    Konu Sahibi
zaza hacı mobilden girde hızlı olsun sen yorumlarınla neşe katıyon sanada mı versek bi 10-20 bloknot

zaza

Üye
zaza hacı mobilden girde hızlı olsun sen yorumlarınla neşe katıyon sanada mı versek bi 10-20 bloknot
hacı dinlenmek için yatağa geçiyorum saat 8:00 de tüm akşam nette giriyorum oradan takdir edersinki cepnet kotayı aştınmı yavaşlıyor ama boşver dakka bir sayfayı yeniler aralarda girerim sohpete gönderirseniz hayır demem masama koyarım

tüh ya seyirci olmak bile sarıodu ben olamıcam iftara davetliyiz

caglet

Üye
    Konu Sahibi
oguzcan gelmedi bi türlü mecbur iftardan sonra yapıcaz.. saat 21:00 gibi

'Patron

Üye
Ankaranın iftarına gore ama beklerız yanı saat 9 iyidir. Oğuz kazancak

caglet

Üye
    Konu Sahibi
oguz gelmediki bi türlü