caglet Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: orda gözükmüyor ----------Eklendi @ 16:11:00 ---------- Yazıldı @ 16:10:30 ---------- oğuzcan yönetici olsun Genişletmek için tıkla ... , var derken olması lazım demek ıstedım ----------Eklendi @ 16:12:01 ---------- Yazıldı @ 16:11:41 ---------- zaza' Alıntı: aykalrım çok ağrıyor başlasakta bitse bu yarışma dolaşmam lazım Genişletmek için tıkla ... sakı haa birazcık daha bekle
Pondusss' Alıntı: orda gözükmüyor ----------Eklendi @ 16:11:00 ---------- Yazıldı @ 16:10:30 ---------- oğuzcan yönetici olsun Genişletmek için tıkla ... , var derken olması lazım demek ıstedım ----------Eklendi @ 16:12:01 ---------- Yazıldı @ 16:11:41 ---------- zaza' Alıntı: aykalrım çok ağrıyor başlasakta bitse bu yarışma dolaşmam lazım Genişletmek için tıkla ... sakı haa birazcık daha bekle
'Patron Üye Oguzc@N' Alıntı: gereksiz mesajlara aç gelince taşır Genişletmek için tıkla ... good idea
Amaru Shady Üye eray_aksoylu' Alıntı: selamm gördüğüme göre burlarda bişeyler oluyormuş ama ne Genişletmek için tıkla ... yarışmaya çalışıyoruz
eray_aksoylu' Alıntı: selamm gördüğüme göre burlarda bişeyler oluyormuş ama ne Genişletmek için tıkla ... yarışmaya çalışıyoruz
zaza Üye artık dayanamayacam onu geçtik şimdi telefon açsalar böyle bişey var deseler son dakika golü yeriz
OğuzcanAbi Üye 'Patron' Alıntı: Bana dedıler gel patron ol dedılerde dedım uğraşamam yav Genişletmek için tıkla ...
caglet Üye Konu Sahibi Gerek yok arkadaslar.. hasan abiyi yormaya gerek yok o ben ara ara bakarım dedi bakar sımdı kısmede tel. no su da mı yok D:
Gerek yok arkadaslar.. hasan abiyi yormaya gerek yok o ben ara ara bakarım dedi bakar sımdı kısmede tel. no su da mı yok D:
jigsaw_54 Üye Pondusss' Alıntı: yarışmaya çalışıyoruz Genişletmek için tıkla ... ne yarışması varmış ki dur ilk mesaja bakayım bi
Pondusss' Alıntı: yarışmaya çalışıyoruz Genişletmek için tıkla ... ne yarışması varmış ki dur ilk mesaja bakayım bi
Amaru Shady Üye eray_aksoylu' Alıntı: ne yarışması varmış ki dur ilk mesaja bakayım bi Genişletmek için tıkla ... ilk mesajda bi şey anlaşılmıyo
eray_aksoylu' Alıntı: ne yarışması varmış ki dur ilk mesaja bakayım bi Genişletmek için tıkla ... ilk mesajda bi şey anlaşılmıyo
caglet Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: artık dayanamayacam onu geçtik şimdi telefon açsalar böyle bişey var deseler son dakika golü yeriz Genişletmek için tıkla ... zaza gitme hacı bi yere otur ıkı dakka salonda dolan odada dolan tuvalete gıt bı otur kalk yap.. geçer ayakların ----------Eklendi @ 16:16:26 ---------- Yazıldı @ 16:15:51 ---------- Pondusss' Alıntı: ilk mesajda bi şey anlaşılmıyo Genişletmek için tıkla ... la bana suç atmayın biraz felsefik yada bilimsel gibi yazmışım.. bilsem 4 -5 cumlede anlatırdım 2 sayfa yazı yazmısım oraya
zaza' Alıntı: artık dayanamayacam onu geçtik şimdi telefon açsalar böyle bişey var deseler son dakika golü yeriz Genişletmek için tıkla ... zaza gitme hacı bi yere otur ıkı dakka salonda dolan odada dolan tuvalete gıt bı otur kalk yap.. geçer ayakların ----------Eklendi @ 16:16:26 ---------- Yazıldı @ 16:15:51 ---------- Pondusss' Alıntı: ilk mesajda bi şey anlaşılmıyo Genişletmek için tıkla ... la bana suç atmayın biraz felsefik yada bilimsel gibi yazmışım.. bilsem 4 -5 cumlede anlatırdım 2 sayfa yazı yazmısım oraya
Amaru Shady Üye caglet' Alıntı: zaza gitme hacı bi yere otur ıkı dakka salonda dolan odada dolan tuvalete gıt bı otur kalk yap.. geçer ayakların ----------Eklendi @ 16:16:26 ---------- Yazıldı @ 16:15:51 ---------- la bana suç atmayın biraz felsefik yada bilimsel gibi yazmışım.. bilsem 4 -5 cumlede anlatırdım 2 sayfa yazı yazmısım oraya Genişletmek için tıkla ...
caglet' Alıntı: zaza gitme hacı bi yere otur ıkı dakka salonda dolan odada dolan tuvalete gıt bı otur kalk yap.. geçer ayakların ----------Eklendi @ 16:16:26 ---------- Yazıldı @ 16:15:51 ---------- la bana suç atmayın biraz felsefik yada bilimsel gibi yazmışım.. bilsem 4 -5 cumlede anlatırdım 2 sayfa yazı yazmısım oraya Genişletmek için tıkla ...
caglet Üye Konu Sahibi bu arada crydraggerde gıttı eray onun yerine sen katıl gonullu ol ----------Eklendi @ 16:17:44 ---------- Yazıldı @ 16:17:21 ---------- aa gitmemiş
bu arada crydraggerde gıttı eray onun yerine sen katıl gonullu ol ----------Eklendi @ 16:17:44 ---------- Yazıldı @ 16:17:21 ---------- aa gitmemiş
caglet Üye Konu Sahibi CryDaqqeR' Alıntı: ne pinpirikli adamsın kaç defa buradayım demem gerekecek yaw tmm gidiyim istemiyorsan Genişletmek için tıkla ... hacı ben bekliyorumda aha su patron denilen adam bekleyemedi manitasına verecekmiş odulu sabırsızlandı
CryDaqqeR' Alıntı: ne pinpirikli adamsın kaç defa buradayım demem gerekecek yaw tmm gidiyim istemiyorsan Genişletmek için tıkla ... hacı ben bekliyorumda aha su patron denilen adam bekleyemedi manitasına verecekmiş odulu sabırsızlandı