caglet Üye Konu Sahibi azda bize yolla kızlara para yedirme --- kıza bloknot mu yolladın yada 7 TL mı yolladın kız napcak onu
azda bize yolla kızlara para yedirme --- kıza bloknot mu yolladın yada 7 TL mı yolladın kız napcak onu
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: Logo yarışmasının ödulunu Manıtaya yolladım belkı bunuda yollarım kazanırsam Genişletmek için tıkla ...
'Patron' Alıntı: Logo yarışmasının ödulunu Manıtaya yolladım belkı bunuda yollarım kazanırsam Genişletmek için tıkla ...
'Patron Üye caglet' Alıntı: azda bize yolla kızlara para yedirme Genişletmek için tıkla ... Hhahhh 15 tlyı bı kazanalımda hele
caglet' Alıntı: azda bize yolla kızlara para yedirme Genişletmek için tıkla ... Hhahhh 15 tlyı bı kazanalımda hele
zaza Üye afrikaya yollayın ----------Eklendi @ 16:04:12 ---------- Yazıldı @ 16:01:16 ---------- hasan abi 15:33 ten beri offline
afrikaya yollayın ----------Eklendi @ 16:04:12 ---------- Yazıldı @ 16:01:16 ---------- hasan abi 15:33 ten beri offline
'Patron Üye zaza' Alıntı: afrikaya yollayın Genişletmek için tıkla ... evet ya super fikir. bı sms atıp 5 tl yardım vardıç afrıkaya yolluyorum
zaza' Alıntı: afrikaya yollayın Genişletmek için tıkla ... evet ya super fikir. bı sms atıp 5 tl yardım vardıç afrıkaya yolluyorum
caglet Üye Konu Sahibi o şimdi gelir ben ona soylemıstım sabah saat 16:00 gibi başlayabilriiz diye.. tamda o saate denk geldi birazdan ugrar ----------Eklendi @ 16:06:27 ---------- Yazıldı @ 16:05:34 ---------- Onaylanır sımdı ordan devam ederiz geç olsun guc olmasın 5 dakka gec olursa nolcak
o şimdi gelir ben ona soylemıstım sabah saat 16:00 gibi başlayabilriiz diye.. tamda o saate denk geldi birazdan ugrar ----------Eklendi @ 16:06:27 ---------- Yazıldı @ 16:05:34 ---------- Onaylanır sımdı ordan devam ederiz geç olsun guc olmasın 5 dakka gec olursa nolcak
Amaru Shady Üye caglet' Alıntı: o şimdi gelir ben ona soylemıstım sabah saat 16:00 gibi başlayabilriiz diye.. tamda o saate denk geldi birazdan ugrar ----------Eklendi @ 16:06:27 ---------- Yazıldı @ 16:05:34 ---------- Onaylanır sımdı ordan devam ederiz geç olsun guc olmasın 5 dakka gec olursa nolcak Genişletmek için tıkla ... sabah 16:00'mı
caglet' Alıntı: o şimdi gelir ben ona soylemıstım sabah saat 16:00 gibi başlayabilriiz diye.. tamda o saate denk geldi birazdan ugrar ----------Eklendi @ 16:06:27 ---------- Yazıldı @ 16:05:34 ---------- Onaylanır sımdı ordan devam ederiz geç olsun guc olmasın 5 dakka gec olursa nolcak Genişletmek için tıkla ... sabah 16:00'mı
caglet Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: sabah 16:00'mı Genişletmek için tıkla ... orda virgül var sabah mesaj attım .. , Mesajın ıcerıgınde yazıyor 16:00 gıbı baslarız dıye
Pondusss' Alıntı: sabah 16:00'mı Genişletmek için tıkla ... orda virgül var sabah mesaj attım .. , Mesajın ıcerıgınde yazıyor 16:00 gıbı baslarız dıye
caglet Üye Konu Sahibi şimdi hasan abiye soyledık ya herseyı ayıp olur gırmıs bakmıs kı onaylı benle dalgamı gecıyosunuz demesın sonra ----------Eklendi @ 16:09:57 ---------- Yazıldı @ 16:09:20 ---------- Hemde ozan abi az once kapattı
şimdi hasan abiye soyledık ya herseyı ayıp olur gırmıs bakmıs kı onaylı benle dalgamı gecıyosunuz demesın sonra ----------Eklendi @ 16:09:57 ---------- Yazıldı @ 16:09:20 ---------- Hemde ozan abi az once kapattı
Amaru Shady Üye caglet' Alıntı: orda virgül var sabah mesaj attım .. , Mesajın ıcerıgınde yazıyor 16:00 gıbı baslarız dıye Genişletmek için tıkla ... orda gözükmüyor ----------Eklendi @ 16:11:00 ---------- Yazıldı @ 16:10:30 ---------- Oguzc@N' Alıntı: siteye aktif yönetici farz oldu Genişletmek için tıkla ... oğuzcan yönetici olsun
caglet' Alıntı: orda virgül var sabah mesaj attım .. , Mesajın ıcerıgınde yazıyor 16:00 gıbı baslarız dıye Genişletmek için tıkla ... orda gözükmüyor ----------Eklendi @ 16:11:00 ---------- Yazıldı @ 16:10:30 ---------- Oguzc@N' Alıntı: siteye aktif yönetici farz oldu Genişletmek için tıkla ... oğuzcan yönetici olsun