Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
var mı c6-01e önerebileceğiniz android telefon
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat2414
Üye
Konu Sahibi
var mı c6-01e önerebileceğiniz android telefon
aslında telefondan memnunum ama sırf şu market olayı biraz cezbetiyor. Android önerebileceğiniz telefonlar neler. fiyat 500 TL civarı
arslanla
Üye
samsung galaxy ace...
Violonist
Üye
bi market için süpermarketten vazgeçmek. gerek yok bence
ama android market için de çok güçlü bir cihaz almak gerekir çünkü o fiyata alacağın cihaz android markette her uygulamayı oyunu vs verimli çalıştırmayabilir, deneyimlerimde öyle gördüm yani
ama android market için de çok güçlü bir cihaz almak gerekir çünkü o fiyata alacağın cihaz android markette her uygulamayı oyunu vs verimli çalıştırmayabilir, deneyimlerimde öyle gördüm yani
Arkadaşın fiyat aralığına en uygun telefon Ace.. Yoksa tabiki SIII derim
abdurrahmancam
Üye
tabi öyle ama işte o fiyat aralığında olan cihazlar nerde S3 nerde, bizde angry birds space yok, onlarda var ama galaxy ace T20 vs gibi cihazlarda da keşke olmasaymis oyuna girmek ayrı dert oynamak ayrı bi dert
yani android alınıyorsa ki hemde market vs için bu s2 s3 gibi cihazlar olmalı.
Ace bile 600 küsür.. 500 liraya Android falan bakma dostum..
Aybin.Kilic
Üye
Elindeki telefon ucuz androidlerden daha iyi. Hiç boşuna kasma kendini eğer bütçe limitini 1000 tl civarına çekersen o zaman ikinci elden çok daha uygun bir telefon bulabilirsin.
murat2414
Üye
Konu Sahibi
o zaman ben 500 tl + telefon desem telefonuda nerden baksan 500 küsür filan eder o zaman s2 hatta biraz daha sıkarsam () s3 alabilirim