Van'da öğrencilerden ağlatan ziyaret

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Van'da öğrencilerden ağlatan ziyaret
Van'ın Erciş ilçesinde, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinliğinde öğrencilerin ziyaret ettiği 20 engelli kadın duygulu anlar yaşandı.
Erciş Kaymakamlığı Gençlik Merkezi'ndeki kurslarda Yükseköğretime Giriş Sınavı'na (YGS) hazırlanan 38 öğrenci, velileriyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Erciş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne gelerek 20 engelli kadını ziyaret etti.Ziyaretten duygulanan kadınlar, göz yaşlarına hakim olamadı.

Erciş Gençlik Merkezi Sosyal Destek Programı sorumlusu Müzeyyen Atmaca, öğrencilerle alışılmışın dışında bir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği gerçekleştirmek istediklerini, bu nedenle de merkezi ziyaret ettiklerini söyledi.

38 öğrencinin ziyarette çok duygulandığını ve burada bakım gören engelli kadınlarla güzel bir duygusal bağ oluşturduklarını ifade eden Atmaca, "Daha çok gençler, ileride başlarına ne gelir kesinlikle bilemeyiz. Burada farklı bir atmosfer yasasınlar istedim. Buradaki kadınların da belki ilk kez bir kadınlar günü kutlanmıştır. Burada kalanları belki kısa sürede olsa mutlu ettik. Keşke elimizden gelse de her gün onları mutlu edebilsek. Kadınlar gününü bir güne değil de bir ömür boyu olacak şekilde sığdırabilsek. Bizim için de bir ilk adım oldu. Öğrenciler çok mutlu oldu ve gördüğüm kadarıyla ev sahiplerimiz de son derece memnun kaldı" diye konuştu.

Merkez Müdürü Mustafa Bala ise bütün ihtiyaçları devlet tarafından karşılanan kadınların, sadece sevgiye ihtiyaçları olduğunu belirterek, öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmalar sonrası engelli kadınlarla sohbet eden öğrenciler, merkezdeki bir saatlik ziyaretlerini sonlandırarak buradan ayrıldı.
 


OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haber için teşekkürler, 8 Mart bitmeden bende dünya kadınlar gününü kutluyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
:rica:
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
mürteza16

mürteza16

Üye
Haber için teşekkürler :oke:
 
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
:rica:
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
707
HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
320
HeiLmasTer®
bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
415
bydexer


Üst Alt