' KalendeR '
Üye
Van'a Yardım Kampanyası Mng Ve Yurtiçi Kargo Ücretsiz Taşıyıcı
Merhaba arkadaşlar,Van'da yaşanılan afetten ötürü zor durumda olan kardeşlerimizin varlığını bir kez daha hatırlatmama bilmem ne kadar gerek var ; ama ara ara bu gibi konularla ateşe bir damla da olsa su serpebilme umuduyla yardım etmeye çalışmak insanlığın gerekliliği olsa gerekir.Malum çeşitli yardım kampanyaları düzenleniyor şu anda,sizler de bu yardıma katkıda bulunmak istiyor ve bu işi meşakkatli görüyorsanız - Allah razı olsun - bazı kargo şirketleri afet bölgesine ücretsiz eşya taşıyacağını bildirdi.Bunlar başlıkta da belirttiğim gibi Yurtiçi ve Mng kargolarıdır.Evinizde eski mont,kazak,çorap atlet vs artık gönlünüzden ne geçerse ( yakın çevrenizdeki insanlarla da birleşerek ) toplu birlik bir yardıma başvurmak için söz konusu kargo şirketlerine başvurursanız Van'daki kardeşlerimiz için birer umut kapısı açmış olur,yaralarına az da olsa merhem olmus olursunuz diyor ve facebook'ta görmüş oldugum su olayı sızlerle paylaşıyorum. Unutmayalım : Bugün onlaraa yarın bize...
Deprem olur olmaz Van'a kazak, bot, mont gibi eşyalar gönderirken montun cebine "Geçmiş olsun kardeşim, ben de Gölcük'te senin şu an yaşadıklarını yaşadım. Maddi-manevi ne sıkıntın olursa bana 05xxxxxxxxx numaralı telefondan ulaşabilirsin, hiç çekinme" yazılı bir kağıt koyulduğundan 3 gün sonra gelen mesaj şuydu:
"Allah razı olsun kardeşim. Şu an gönderdiğin montla ısınıyorum. Sana söz bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım"
Deprem olur olmaz Van'a kazak, bot, mont gibi eşyalar gönderirken montun cebine "Geçmiş olsun kardeşim, ben de Gölcük'te senin şu an yaşadıklarını yaşadım. Maddi-manevi ne sıkıntın olursa bana 05xxxxxxxxx numaralı telefondan ulaşabilirsin, hiç çekinme" yazılı bir kağıt koyulduğundan 3 gün sonra gelen mesaj şuydu:
"Allah razı olsun kardeşim. Şu an gönderdiğin montla ısınıyorum. Sana söz bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım"