.Van Persie'yi şampiyonluk coşkusu sardı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Van Persie'yi şampiyonluk coşkusu sardı
Manchester United'in golcü oyuncusu Robin Van Persie ligde 4-0 kazandıkları Wigan maçının ardından konuştu ve şampiyonluk coşkusunu hissettiklerini ifade etti.

Wigan maçında attığı iki golle galibiyette önemli pay sahibi olan Van Persie maçın ardından MUTV'ye konuştu. Takımdaki kaliteyi ve yardımlaşmayı öven Hollandalı yıldız, "Özel bir takımız. Herkes sahada birbirine yardımcı olmaya gayret ediyor. Savunma oyuncuları orta saha için, orta sahadakiler golcüler için çalışıyor. Sahadaki bütün oyuncular mücadele etmek ve kafalarındaki futbolu sahaya yansıtmak istiyor.

"Her maça ayrı hazırlanıyoruz ancak şimdiden şampiyonluk coşkusunun takımı sardığını söyleyebilirim. Herkes sahada birbirine yardımcı oluyor ve gol sevinçlerini beraber yaşıyor. Tüm oyuncuların amacı bu ve attığımız gollerin sırrı burada." ifadelerini kullandı.

Takım arkadaşı Chicharito hakkında da konuşan oyuncu Meksikalı golcü ile ilgili övgü dolu ifadeler kullanarak, "Javier maçta 2 gol attı ve bana da bir asist yaptı. Attığımız gol güzeldi çünkü basit ama doğru dokunuşlar vardı. İyi bir performans sergiledik ve doğru zamanda goller attık. Wigan'ı bu sezon iki maçta da 4-0'lık sonuçla mağlup etmek önemli bir başarı."

"Umarım bu şekilde kazanmaya devam ederiz. Son haftalarda gollü galibiyetler alıyoruz ancak sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak için bu gollere devam etmek zorundayız." yorumunu yaptı.

Manchester United ligde 21 maçta topladığı 52 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt