Van Persie: "Kalbim hep Arsenal'le"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Van Persie: "Kalbim hep Arsenal'le"
Arsenal'de bu sezon gösterdiği performansla Spor Yazarları Derneği'nden yılın futbolcusu ödülünü alan Robin van Persie, ayrılık sinyalleriyle kafaları karıştırdı.

Düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Van Persie, "Benim kalbim Arsenal için atıyor. Gelecekte ne olursa olsun kendimi bir Arsenal taraftarı olarak hissedeceğim. Bugün önemli bir futbolcuysam bunu Arsenal'e borçluyum." ifadelerini kullandı. Hollandalı yıldızın bu sözleri 2013 yılında biten sözleşmesini uzatmayacağı ve takımdan ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

Ne var ki Van Persie, görüşmelerin sezon sonunda başlayacağını "Sezon sonunda başkan Ivan Gazidis ve menajer Arsene Wenger ile bir görüşme yapacağım. Sadece bunun tarihini kesinleştirmemiz gerekiyor." sözleriyle vurguladı.

Aldığı ödülün gurur verici olduğunu dile getiren Hollandalı forvet, "Geçmişte bu ödülü kazananları düşününce burada olmanın kıymetini anlıyorum. Bu ödülü hiçbir zaman kazanamayacağımı düşünmüştüm. Kazandığımı öğrendiğimde biraz şaşırdım. 'Gerçekten ben mi kazanmışım?' diye sordum. Tarihin bir parçası olmak bana gurur veriyor." dedi.

27 yaşındaki Van Persie, bu sezon çıktığı 45 maçta 34 gol atmayı başardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...