Van der Wiel, İngiltere veya İspanya'yı tercih ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Van der Wiel, İngiltere veya İspanya'yı tercih ediyor
Ajax'ın savunma oyuncusu Gregory van der Wiel, takımından ayrılmaya hazır olduğunu ve İngiltere veya İspanya'da forma giymek istediğini açıkladı.

Goal.com'a açıklamalarda bulunan Van der Wiel, "Artık ayrılma zamanımın geldiğini düşünüyorum. Daha büyük bir kulübe giderek kariyerimde yeni bir adım atmak istiyorum. Ama şu an sadece Avrupa Şampiyonası'na odaklanmış durumdayım." dedi.

Büyük kulüplerin zaten kendisini yakından tanıdığını sözlerine ekleyen oyuncu, "Bu yüzden EURO 2012'de sergileyeceğim performansın transferime bir etkisi olacağını fazla düşünmüyorum. Ancak bu tarz turnuvaların önemli bir vitrin olduğunu da biliyorum." ifadelerini kullandı.

Ajax'tan ayrıldıktan sonra da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda forma giymek istediğini belirten Van der Wiel, "İngiltere veya İspanya'da forma giymek istiyorum. Ayrıca gideceğim takımın Şampiyonlar Ligi seviyesinde olmasını tercih ederim. Çünkü burada zaten Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorum." şeklinde konuştu.

Takımdan ayrılmak istemesine rağmen futbol hakkındaki herşeyi Ajax'ta öğrencdiğini de sözlerine ekleyen 24 yaşındaki oyuncu, "7 yaşımdan beri Ajax'tayım. Önceleri orta sahada oynuyordum. Ama savunmada oynamaya başlayınca as takıma girmeyi başardım. Bergkamp ve De Boer bu kulübün felsefesini çok iyi biliyor ve gerçekten çok çalışıyorlar." dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt