Van der Vaart: "Sadece kupa bizi tatmin eder"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Van der Vaart: "Sadece kupa bizi tatmin eder"
Rafael van der Vaart, Hollanda Milli Takımı'nın ancak Euro 2012'de şampiyon olması durumunda başarılı sayılabileceğini söyledi.

Hollanda Futbol Federasyonu hafta başında amaçlarının yarı final olduğunu açıklamasına rağemn Tottenham'lı oyuncu 1988 yılından sonra ilk kupalarını kaldırmak istiyor.

Uefa.com'a açıklamalarda bulunan Van der Vaart, "Biz ancak şampiyon olursak başarılı sayılırız. Yarı finalin bir başarı olarak görülmesini anlamıyorum. Biz Dünya Kupası finalistiyiz. Bu yüzden beklentilerin daha fazla olması lazım." dedi.

Artık şampiyon olmak için de idael yaşlara geldiklerini sözlerine ekleyen Hollandalı yıldız, "Şimdi ya da asla gibi bir şey söylemiyorum. Ama zamanın artık geldiğini hissediyorum. Bu turnuvada 2010 Dünya Kupası'na göre daha iyi bir futbol sergilemeyi umuyoruz. Zaten daha iyi olduğumuzu da hissediyorum. Umarım Avrupa Şampiyonası'nda amacımıza bu kez ulaşırız." şeklinde konuştu.

B Grubu'nda yer alan Hollanda turnuvadaki ilk maçında 9 Haziran'da Danimarka ile karşılaşacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...