Vampirizm Hastalığı(VC17 Virüsü)

Sponsorlu Bağlantılar

esokmen

esokmen

Üye
    Konu Sahibi
Vampirizm Hastalığı(VC17 Virüsü)
ANLATIM 1


Öncelikle vampirler ölü değildir. VC17 virüsünün vücuttaki sindirim, sinir ve kas hücreleri üzerinde gerçekleştirdiği mutasyondan ortaya çıkmış bir hastalıktır vampirlik.

VC17 virüsünün oluşum zamanı milattan önceki yıllara dayanıyor, özellikle ortaçağ da Avrupa'da yaygınlaşan bu virüs, halk tarafından hastalıklı kişinin şeytan ele geçirmiş gibi görülmesine sebep olmuş ve abartılı vampir efsaneleri ortaya çıkmıştır.

Toplumda yanlış bilinen vampir özelliklerinden bazıları ve doğruları şunlardır:
- Vampirler güneş ışığına çıkabilir, güneş ışığına sadece alerjik boyutta duyarlılıkları vardır. Güneş ışığının vampir genli birine yapabileceği en büyük zarar nefes darlığı olacaktır.

- Sarımsak veya gümüşün vampirler üzerine herhangi bir etkisi yoktur.

- Pentagram ve diğer pagan işaretlerinden hoşlanmazlar. Pentagram bilindiği gibi bir pagan işaretidir ve kilise tarafından pagan dinine saldırı amacı ile pagan sembollerine şeytanı anlamlar yüklenmiştir. Vampirizm doğaya karşıt bir durum olduğundan, vampirler pentagramı asla kullanmazlar.

- Köpek dişleri dikkat çekici uzunlukta değildir.

- Ölümsüz değildirler, maksimum ömürleri 600 yıl, ortalama ise 150 yıldır.
- Temel besin kaynakları kandır ama yemekte yiyebilirler. Kan ihtiyaçlarını genellikle hayvanlardan temin ederler ayrıca hayvansal kanda yeterince şeker bulunmadığı için gerekli şeker miktarı için bolca tatlı içerikli besin tüketirler.

Şimdi de doğru bilinen vampir özelliklerine bakalım:

- Karanlıkta görme yetileri insanlara oranla çok daha fazladır.

- 5 duyu organları oldukça hassastır. Çok iyi koku alabilir, çok kısık sesleri bile duyabilir ve çok uzakları görebilirler.

- Saf kan olanları altıncı hisse sahiptir. Buradaki altıncı his, karşısında bulunan insanın düşüncelerini ve duygularını hissetmektir.

- Fiziksel güçleri insanlara göre daha fazladır.

- Yaraları hızla iyileşebilir, yüksek rejenerasyona sahiptirler.

Vampirleri nasıl ayırt edebiliriz?
- Karanlıktan hoşlanırlar, özellikle florasan ışıktan nefret ederler.
- Bol miktarda tatlı besin tüketirler.
- Akan kan gördüklerinde tepkileri farklılaşır.
- Kendilerinin bir yeri kanadığında mutlaka kanı az miktarda da olsa emerler.
- Gündüz ile gece arasında büyük karakter farklılığına sahiptirler. Gündüzleri oldukça sessiz, sakin ve asosyal görünen vampir, geceleri tam tersi özellikler kazanır.
- Yaşam tarzları oldukça farklıdır bu yüzden onların hakkında özel bir soru sorduğunuzda bu sorulardan kaçış eğilimi gösterebilirler.
- Herhangi bir politik görüşün veya dinin aşırı fanatiği değillerdir.
- Hayvanlar ile araları çok kötüdür, hemen hemen bütün hayvanlardan nefret ederler. Özellikle kedi, köpek, fare, kuş ve böceklerden hoşlanmazlar.
- Göz bebekleri genellikle koyu tonlara sahiptir (koyu mavi, kahverengi, siyahımsı ve yeşil ).
- Safkan vampirlerin saçları gençken beyazlamış olabilir.
- İnsanların gözlerine direk bakmaktan hoşlanmazlar, gözlerini sık sık kaçırabilirler, bunun nedeni ise gözlerin vampiri kan için teşvik etmesidir.
- Çoğu vampir şiddet dolu yapısını bastırmak için klasik veya yavaş senfonik müzik dinlemektedir. Sanılanın aksine vampirler death metal dinleyen ve kendinden geçen tipler değillerdir.
- Sudan hoşlanmazlar.
- Kesinlikle kol saati veya künye takmazlar.
- Loş ışık hariç her türlü ışıktan nefret ederler, özellikle tam üstlerinde duran ışık oldukça rahatsız edicidir.
- Altıncı hisleri gelişmiş olduğundan çevreleriyle ilgilidirler, bir vampiri bir çok kez size bakarken yakalayabilirsiniz.
- Hız ve güç olarak insandan üstündürler.
- Zeka ve bilgi düzeyleri ise yaşları ile orantılıdır.
- Bir vampir asla vampir olduğunu söylemez, bu konu katı kurallarla yasaklanmıştır.
- Hastalıkları çok kısa sürer, yaraları çabuk iyileşir.
- Soğuğa dayanıklı fakat sıcağa oldukça hassastırlar.
- Sanılanın aksine sürekli koyu tonlarını tercih eden, sert imajlı ve sessiz değildirler. Her davranışa sahip vampir olabilir.
- Hayal güçleri aşırı biçimde geniştir.
- En açık üç vampir hareketini sık sık yaparlar. Birincisi iki elin başparmaklarının eller bitişikken aynı anda burna yaklaştırılması. Bu davranış kana olan isteği azaltmaktadır. İkinci davranış ise, kulakların oynatılmasıdır. Bu davranış istemsizdir, amacı yoktur. Üçüncü davranış, dilin dişlere sürtülmesidir. Bir vampirin dişleri genetik yapısından dolayı kanla maruz kalmadığı sürece acımaktadır.
- Perdeleme sistemine sahiptir. Bir vampir perdeleme yaptığında ( genellikle güneşli havalarda gözlerini korumak için yapar ) etrafında sadece gideceği yer kadarki bir kısma odaklanır. Bu da tanıdığı biri yanından geçse bile farketmemesine neden olur. Ancak perdeleme yokken vampirlerin göz bebekleri sürekli hareket eder ve bütün çevreye göz gezdirir ve onların hislerini algılar.
- Vampirlerin yürüyüşleri insanlardan biraz farklıdır. Bacak kaslarının yapısındaki farklılık nedeni ile biraz daha uzun ve eğik adamlar atarlar.

Günümüzde Durumlar

Vampirler varlıklarını ortaya çıkarmamak gayretindirler, tahmin edilebileceği gibi bu durum büyük bir kargaşa ve kaosa neden olabilecektir. Genellikle zengin veya orta halli olarak yaşayan vampirler kan ihtiyaçlarını özel olarak kurulan şirketler tarafından hayvanlardan elde etmektedir. Ancak insan kanıyla beslenen vampirler de vardır. Bu tür vampirler, vampir konseyi tarafından aranır ve gerekli görüldüğünde öldürülür. İnsan kanıyla beslenen vampirlerin fark edilmesi çok daha kolaydır çünkü gözlerinde kırmızı bölgeler oluşmuştur ve tırnak etleri kıpkırmızıdır.

Yönetenler Biliyor

Bir çok ünlü üniversitenin araştırmasına ve kanıtlar sunmasına rağmen, vampirizm olayı saklı tutulmaktadır. Amerikan hükümetinin sadece 2009'da Amerikan hastanelerinde kaybolan tonlarca serumun soruşturmasını nedensiz olarak durdurması, hükümetlerin vampirizm virüsü ile panik olmaması için, özel olarak ilgilendiğini göstermektedir. Hayvansal kan ile beslenen vampirler sorun teşkil etmemekte ancak hala kan ile beslenen vahşi vampirler, vampirizmin öğrenilmesi halinde büyük bir kargaşaya neden olabilecektir. Yale University'e göre dünyadaki toplam vampir sayısı hayvansal olanlar 12000, vahşi olanlar ise tam sayısı bilinmemekle birlikte 700 olmak üzere, yaklaşık 13000 civarındadır.

Sahtekârlık

Gençler arasında yaygınlaşan sahte vampirim akımının ise özentilik ve psikolojik hastalık olduğu belirtilmiştir. Öncelikle VC17 taşımayan biri vampir olamaz, ikinci olarak da bu gençlerin eylemleri sırasında yere çizdikleri pentagram ve tapınma şekilleri gerçek vampirizme terstir. Ayrıca belirilmesi gereken son nokta şudur ki; sık olmasa da her milletten ve dinden vampir

ANLATIM 2


Mutasyon virüslerinin bir çeşidi olan VC17 olarak bilinen virüs, mide ve kasları mutasyona uğratmaktadır..Mide normal yiyeceklerle kanı kolayca ayırt edebiliyor.Bildiğiniğz gibi alınan onca besinden yanlızca küçük bi kısmı enerji-besin oalrak kullanılabiliyor.Mutasyon ile içilen kan tamamen vücuda yayılır.

GÜÇ? === Laktik asit bildiğiniz gibi yorulma hissini verir.Laktik asit sentezini durduran bu virüs aynı zamanda sınır varyansını da ortadan kaldırır..Normal bir insanın gücünden 6-7 kat fazla güce sahiptirler...

HIZ? === Mide kanı direkt olarak bağırsağa gönderir.Bağırsak hiç bi oynama yapmadan vücuda kanın geçmesini sağlar..Normalde alınan enerjinin onlarca katı fazlalıgında enerjiye sahip olunur( ATP= adenozin trifosfat (enerji) ) kaslardaki sınır varyansının da yok olmasıyla kaslar hızlı çalışır.

SAĞLIK(Ölümsüzlük yoktur):::: VC17 virüsünü taşıyanlar normal insandan uzun süre yaşarlar ancak ölümsüz değillerdir.hücre bölünmesi ve rejenerasyon hızı maximumdadır. dolayısıyla yaraları hızlı biçimde iyileşir..ancak filmlerde gördüğünüz gibi 1 saniyede değil. Örneğin ufak bi bıçak kesiği yarası 1 saat içinde kapanabilir..

VUCUT:Twilight ta gördüğünüz gibi vücutlar porselen yapıda değildir.

DUYGU:VC17 virüsü kapan kişi mide ve sinir sistemi mutasyonunda birçok evreyle karşılaşır.4. evre olan duygusal evrede tüm duyguların etkisi artmaya başlar..Sinirlenebileceği bir konuya normal halinden çok fazla tepki gösterebilir.

ZİHİN:
Duyularda sadece işitme duyusunda değişim gözlenir.Kısık sesleri duyabilirler..Ancak normal insandan daha uzağı göremezler.. Ancak hisleri kuvvetlidir.. Karşısındaki insanın ne hissettiğini anlayabilir.Ancak filmlerde gördüğünüz gibi bir zihin okuma olayı yoktur.. İkna yetenekleri yüksektir... VC17 virüsü araştırması yapan Amerikalı bilimadamı heyetinden C.M. yi , VC17 virüsü taşıyan bir hasta kendisini bulundugu kontrol hücresinden cıkarması için ikna etmiş ancak girişmlerinde başarısız olmuştur.

Bilinen yanlışlar :
*Beyaz, soğuk, soluk tenli değillerdir.Virüs ırk ayırt edemez.Zenci bir şahsa da bulaşabilir.
*Ölümsüzlük söz konusu değildir.Yanlızca Hücre bölünmeleri rejenerasyon hızları yüksek, zararlı besin alımı minimum seviyededir.
*Gözleri renk değiştirmez veya kırmızı değildir..Ancak baktıkları her yere direkt olarak odaklanırlar
*Zihin okuyamaz, kimseyi etki altına alamazlar
*Güneş ışığı onların cildini ELMAS GİBİ PARLATMAZ veya şiddetli yanma yapmaz...

VC17 bazı yerlerde VV olarak da geçebiliyor, türünü merak edip araştırmak isteyenler için çeşidi endogenous retrovirus (17v) olarak geçiyor. orjinal ismini yazdım kolaylık olur size.

ANCAK 20-25 30-35 YAŞLARI BU VİRÜSE DAYANABİLİYOR ÜSTELİK BUNUN İÇİN 3 AŞAMA VAR

1. Bu virüsü taşıyan gerçek örümceği bulacaksın

2. Örümceğin taşıdığı virüsü herhangi bir yarasanın karın bölgesine enjekte ediceksin

3. Bu yarasanın seni ısırmasını sağlıcaksın

Vampirler varlıklarını ortaya çıkarmamak gayretindirler, tahmin edilebileceği gibi bu durum büyük bir kargaşa ve kaosa neden olabilecektir. Genellikle zengin veya orta halli olarak yaşayan vampirler kan ihtiyaçlarını özel olarak kurulan şirketler tarafından hayvanlardan elde etmektedir. Ancak insan kanıyla beslenen vampirler de vardır. Bu tür vampirler, vampir konseyi tarafından aranır ve gerekli görüldüğünde öldürülür


( Alıntıdır )
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___


___kaptan___

___kaptan___

Üye
Askere gitmeden önce geçen sene böyle bir konu vardı :) şahit olmadan görmeden bişey diyemeyiz ama ilginç diyoruz ve geçiyoruz :) konu için :tşk: :tebessüm:
 
  • Beğen
Tepkiler: efeyılmaz


Üst Alt