Vampire Romance

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
Vampire Romance

Yeni! Vampir Romance
[GameLoft 2011]
s60v2
Java Oyunu
Dil: İngiLizcede

s60v2: 176x220

vampir Romance (EN) [GameLoft 2011]
Eğer Emma, sen Vampire Yüksek adresinden son sınıf girmek gibi bir yoğun ve dramatik hikayesi sevgi, doğaüstü tam ve daha alıp hayatının en garip yıl ... Adım yaşamak ilgilidir son sınıf öğrencisi vardır. Ama final sınavları hayatta gerekecek tek şey uzaktır. 4 farklı karakter kontrolünü elinize alın seçimler yapmak, diğerleri ile etkileşim ve zihin okuma-değişen şekli sizin özel yetkiler kullanmaktadır. ilişki sen ve inşa size Vampire Yüksek karanlık bir sırrı ortaya çıkarmak gibi kararların hikaye değiştirecektir. Vampirler ve kurtadamlar etrafında var!

- ilginç bir hikaye gizem dolu ve bir aşk sadece senin karar çözebilirsiniz üçgen.
- zihin okuma-vites şekle benzersiz güçler ile 4 farklı karakter kontrol edebilirsiniz.
- karakterler ile etkileşim arkadaş ya da düşman yapmak. Ne senaryo etkiler demek!
- Kartvizit listenizdeki arkadaşlarınızı eklemek ve gönderme ve mesaj alma tarafından sosyal hayatınızı yönetin.
- mini oyunlar oynayın ve ipuçları ortaya çıkarmak ve amigo cinayeti çözmek bulmaca çözmek.
- parcalanıyor doğaüstü arkadaş çevrili 2 sevgili, ... Hayatınızın en ilginç yıl arasında!
Dinleyin
Fonetik olarak okuyun

Sözlük -

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MH_ZAFER, mucit73, okkankaya ve 3 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
Ben Tesekkur Ederım Iyı Oyunlar ;)

Revengeful

Emekli Yönetici
Eline saglik

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
Eyv.. Sagol Iyı Oyunlar :D

okkankaya

okkankaya

Üye
teşekkürler

::Black_Devil::

::Black_Devil::

Üye
eline sağlık

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
Ben Tesekkur Ederım BeyLer Iyı OyunLar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt