Vahşetin zanlısı konuştu: Annem şeytandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Vahşetin zanlısı konuştu: Annem şeytandı

Gaziosmanpaşa'da, öldürdüğü annesinin başını kesen F.Ö., polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Ortaköy sahilinde intihar etmek üzereyken yakalanan F.Ö.'nün bir süredir psikolojik tedavi gördüğü ve annesine sık sık "Seni keseceğim" dediği ortaya çıktı. Pişman olmadığını belirten F.Ö., "Annemi şeytan olduğu için kestim" dedi.

Gaziosmanpaşa'daki tüyler ürperten cinayet, polisin sıkı takibi sonucunda aydınlandı. 60 yaşındaki S.Ö.'ye ait kesik kafanın yol ortasında, gövdenin de yaşlı kadının evinde bulunmasının ardından soruşturmayı derinleştiren polis, S.Ö.'nün 4 oğlundan biri olan F.Ö.'nün (36) bir süredir psikolojik tedavi gördüğünü ve annesine sık sık "Seni keseceğim, sonra da intihar edeceğim" dediğini belirledi.
F.Ö., soruşturma neticesinde Ortaköy sahilde intihar etmek üzereyken yakalandı. Denize atlamayı düşündüğü sırada polis tarafından yakalanan F.Ö., sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Daha önce de bir kaç defa intihar girişiminde bulunduğu, bileklerini keserek kendine zarar verdiği ortaya çıkan F.Ö.'nün uyuşturucu madde kullandığı, annesi S.Ö.'yü boğarak öldürdükten sonra başını kestiği ortaya çıktı. Kestiği kafayı 3. kattaki evlerinin penceresinden aşağı atan F.Ö., pişman olmadığını söyledi. Sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan F.Ö., "Milletin çocuklarını ebedi cehenneme sokmaktansa, kendi annem ve babam da olsa kafasını gövdesinden ayırırım. Annemi şeytan olduğu için öldürdüm. Annem de olsa, babam da olsa şeytanı öldürürüm. Pişman değilim" dedi.

Öte yandan, Sultançiftliği Devlet Hastanesi'ndeki işlemleri tamamlanan S.Ö.'nün cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yaşlı kadının komşuları, F.Ö.'nün psikolojik sorunları olduğunu ve bir süre yurtdışında cevaevinde kaldığını ifade etti.

Nazy

Nazy

Üye
Bu Habere Nasıl Bir Yorum Yapılırki Pes Yani...
Çocuğun Kafayı yediği belli...

delrico

delrico

Emekli Yönetici
cok yazık yaaaa cok ousahin bu arada avatarın muhtesem dostumm:oke:

Kaptan

Kaptan

Üye
bence çocuğu deli eden de annesiydi ve annesine dayanayıp boğarak öldürüp kesti...

doğru bi davranış değil ama çocuğunda annesiyle sorunları vardır :D yapmıştır yani

baksanıza annem şeytandı demiş demekki çok kötü bi insandı...

üzüldüm fakat iyi biri olsa ağlardım ;) ağlancak bişi diil doğru yapmış helal arkandayım dostum ( şaka :D )

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
bence çocuğu deli eden de annesiydi ve annesine dayanayıp boğarak öldürüp kesti...

doğru bi davranış değil ama çocuğunda annesiyle sorunları vardır :D yapmıştır yani

üzüldüm fakat iyi biri olsa ağlardım ;) ağlancak bişi diil doğru yapmış helal arkandayım dostum ( şaka :D )

dostum anne ne olursa olsun annedir cennet annelerin ayagının altında anne ne olursa olsun ona bu yapılmaması lazım:(

Kaptan

Kaptan

Üye
dostum anne ne olursa olsun annedir cennet annelerin ayagının altında anne ne olursa olsun ona bu yapılmaması lazım:(

doğru diosun öyle yapmaması lazım yazdım yukarda da yapçağı tek şey onu hayatından silip çıkarmaktı bence bu biraz ağır bişi :bilmem:

dreamnurse

dreamnurse

Üye
ben bişey diyemiyorum midem bulandı...

mservank

mservank

Üye
Allah akıl fikir versin. İyileşir inşallah.

dreamgirls

dreamgirls

Üye

kerem sanki senin bu olayla yakından bi ilgi alakan var...:islik itiraf et hadi...:ehe:ehe:ehe

Kaptan

Kaptan

Üye
kerem sanki senin bu olayla yakından bi ilgi alakan var...:islik itiraf et hadi...:ehe:ehe:ehe

hehe :naughty::naughty:

melek gibi bi anneye sahibim ben böyle işler beni bozar :pro:

--------------- Ekleme ---------------

ama bilmiyorum bu kadını tanıyo olabiliriim olmaya da bilirim :D

dreamgirls

dreamgirls

Üye
hehe :naughty::naughty:

melek gibi bi anneye sahibim ben böyle işler beni bozar :pro:

--------------- Ekleme ---------------

ama bilmiyorum bu kadını tanıyo olabiliriim olmaya da bilirim :D

ben bu olayla ilgili dedim canııııııııımmm... kimsenin annesine laf atmıyoruz..
anneler melektir... Cennet annelerin ayakları altındadır...:oke:
bence bu adamın kafasından sorunu var...:sopa:

Kaptan

Kaptan

Üye
vallaha bilemiyorum bu anneyi gözüm bi yerden ısırıyo gibi :pro: yani olaya yataklık etmiş bi insan olarak ( çaktırmayın ) konuşmak istemiyorum :islik

dreamgirls

dreamgirls

Üye
vallaha bilemiyorum bu anneyi gözüm bi yerden ısırıyo gibi :pro: yani olaya yataklık etmiş bi insan olarak ( çaktırmayın ) konuşmak istemiyorum :islik
ben hissetmiştim zaten bu işte senin de parmağının olduğunu...:kop:
:aman2:nese şşşşş çaktırma... aramızda:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt