Vadofone CepAran Kuralları :-(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Vadofone CepAran Kuralları :-(
Yeni CepAran kampanyasının şartları aboneleri çileden çıkarak şekilde. Her reklamında “Kurallarını değiştirdiğinin” altını çizen Vodafone, eski kampanyaya göre gerçektende kuralları değiştirmiş. İşte CepAran kampanyasının kabul edilemez şartları:
  • CepAran kampanyasında diğer operatörlerden aldığınız her bir dakikalık çağrı için 1 kontör kazanıyorsunuz. Fakat kazandığınız bu kontörü sadece şebeke içinde kullanabiliyorsunuz.
  • Kazandığınız kontörü sadece arama yaparak harcayabiliyorsunuz. Mesajlarda bu hediyeler sayılmıyor.
  • Eğer 30 gün içerisinde kazandığınız kontör miktarı 50′yi geçmezse, 30 gün sonunda kazandığınız kontörler siliniyor. Yani kampanyaya katılım tarihinizi takip eden her 30 günde, kazandığınız kontör miktarı 49 olsa bile, 50′ye tamamlayamadığınız sürece tekrar tekrar silinecek. Bu kabul edilemeyen en saçma şart.
  • Kazandığınız kontörler 30 gün içerisinde 50′nin üzerine çıkar da hattınıza yüklenirse, bu kontörleri başkasına gönderemiyorsunuz.
  • Kampanyadan kazanılan kontörler; Vodafone’da indirimli / ücretsiz konuşma şartlarını yerine getirmez, Hediye Kontör veya SMS kazandırmaz, Aktif kullanım ve bekleme sürelerini değiştirmez.
  • Hesabını Bilen Tarife aboneleri CepAran kampanyasından yararlanamamakta.
ÇOK SAÇMA KURALLAR NE KADAR CİMRİ :@:@:megafon:

arslansem

arslansem

Üye
İyi de abi benim 1 ay geçti ama silinmedi :utan

Caine

Caine

Üye
hala millet nie bu hattı kullanır anlamam :)
gec aveayaa, msjları her yone beles, konusma problemi yok, turkcell kadar net konusulabiliyor, 10 kisi ekleme derdi yok, ayda sadece 500 dk konusma sıkıntısı yok vs vs vs :)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
yha benim cep aranım 2 ayı doldurcak ama hala kontörlerim duruyo silinmedi

arslansem

arslansem

Üye
Belkide beklerler dolmasını
50 kntr istediğimizde de 1 ay derler :kop:

bidibidi12

bidibidi12

Üye
vodafone çok ilginç kurallar koşuyor ben birkaç telefoncu ile konuştum en uygunu avea diyorlar...
ayda 150 kontor yüklüyorum her yöne dakikası 2 kontorden sabit ücret olarak konuşuyorum
ev telefonları dahil:)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
rahatlarına baksın hosaflar

Altun.

Altun.

Üye
ewe arkadaşlar bende de 2 ay oldu neredeyse ama hala kazandığım 43 kntr silinmedi.
ama bir sefer 50 kntr kazandım kaç kntrum kaldığını bile öğrenemedim

kalan kntrumuzu bakamıyrz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt