Vadide 126 Bin Bardak çay Içildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Vadide 126 Bin Bardak çay Içildi
"Kurtlar Vadisi-Irak" filmi 3 Şubat’ta gösterime giriyor.
İlk kez 6 adet kamera kullanılan filmin çekimleri sırasında tam 126 bin bardak çay tüketildi.
23 Ocak 2006 07:00
<div align="center"></div>
Senaryosu ve kadrosundaki Hollywood oyuncularıyla büyük merak uyandıran filmin yapımcılığını Raci Şaşmaz üstlendi. Yönetmen koltuğunda Serdar Akar&#8217;ın oturduğu filmde, Nejati Şaşmaz ve Hollywood&#8217;un tanınmış yıldızlarından Billy Zane başrolleri paylaşıyor.

Kurtlar Vadisi-Irak"ın, Suriye ve Türkiye&#8217;de gerçekleşen 42 günlük çekim sürecinin sayısal bilgileri, filme harcanan emeği gözler önüne seriyor.

SAYILARLA &#39;KURTLAR VADİSİ&#39;

Çekimler boyunca oyuncular dahil tüm set ekibi, tam 1.085.184 km yol kat etti. Bu rakam dünyayı 27 kere dolaşmakla eşdeğer.

Filmde 3391 adet kostüm kullanıldı.

Sette 15 farklı ülkeden görevliler çalıştı.

Suriye ve Türkiye&#8217;deki çekimler için oluşturulan setlerde 30 dekor işçisi çalıştı.

1.5 ton boya ve 10 ton metal kullanıldı.

Çekimler boyunca iki jeneratör her gün toplam 160 litre mazot harcadı.

Patlama sahnelerinde 50 kilo barut kullanıldı.

Çekimler boyunca 75 bin küçük şişe su ve 126 bin bardak çay tüketildi.

Türkiye&#8217;de ilk kez bir sahnede 6 adet kamera kullanıldı.

Darkmayne

Darkmayne

Üye
Ne çok çay içmişler yaw amma uğraşmışlar filmi çekmeye&#33;&#33;&#33;Ama değer çok güzel olcak inanıyorum

maavii

Üye
eminim en güzel türk filmlerinden biri olacaktır, izlemek için sabırsızlanıyorum...

S1FR3K1R1C1

Üye
hey maşallah bea Tavşan Kanı Bunlar

RockFord Fosgate

Üye
cay parası bıle baya fazla 126000x500 desen=63000000 ytl eder artık bu paraylada neler alınmazkıı)

barabelli

barabelli

Üye
işte turkıyedekı ılklerı gorsunler sonra dızıye (artık bıttı) laf etmesınler saol haberci

sebofb090

sebofb090

Üye
way be saol

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
beyler ben arabistandayım ben nasıl izlicem bu filmiyaaa.bak hemen şunu buraya upload edin okemi yoksa izleyemem bea türkiyeye gitmeme daha var.nasıl sabretcem ben.ok muuuu

hidayet

hidayet

Üye
çay içilmezmi be ohhhh

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
caycımı olsak ne ii para war baksana
dehset film olcak beeeeee

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
bizim evdede saolsun babam aynı şekilde gunluk çay içio walla hetiştiremioz artık doguş çay bize tebrik etti yani oderce

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Valla ben biletimi 2 gün önceden aldım , hem de ilk biletlerdi , yeni gelmişti ve en güzel yerdeen aldım.Kurulacağım yerime ve elimde mısırımla ve kolamla süper bir sinema keyfi yaşayacağım

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 23 2006, 05&#58;55 PM) [post=260896]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Valla ben biletimi 2 gün önceden aldım , hem de ilk biletlerdi , yeni gelmişti ve en güzel yerdeen aldım.Kurulacağım yerime ve elimde mısırımla ve kolamla süper bir sinema keyfi yaşayacağım
[/b][/quote]waybe ne mutlu sana ßen Daha Bişey Almadım Biletler Ne zaman çıktı yaw

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Eskişehir&#39;de 2 gün önce aldım , 2 gün önce geldi Eskişehir&#39;e ve geldiği gibi kaptım 5 tane.

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
ben biletleri valdıktan sonra kalan parçalarını cerceveleticem

RockFord Fosgate

Üye
bende abı yarın sorayım bı kıpaya bakalım rezervasyon yapıyolarmı fılm ıcın&#33;&#33;:)

kikaksk

kikaksk

Üye
film için rezervasyonlar basladı....ahha gidilmezmi be bu filme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...