Vadeli Bitcoin işlemleri ve satın alması nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Vadeli Bitcoin işlemleri ve satın alması nasıl yapılır?
Son dönemlerde en değerli yatırım aracı olarak gösterilen BitCoin, artık vadeli olarakta satın alınabiliyor. BitCoin ön ödemeli sözleşme alım satımlarının 11 Aralık 2017'de kullanıma sunulduğu belirtilirken, vadeli bitcoin satın alım fiyatlarını üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Bu borsa da Bitcoin alım ve satım fiyatlarını inceleyebilirken, vadeli bitcoin alım satımı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. ABD'de Chicago bazlı en büyük futures platformu ünvanına sahip Chicago Mercantile Exchange borsası da Bitcoin'e özel futures işlemlerini açan 2. kurum oldu. CME (Chicago Mercantile Exchange) Group 18 Aralık 2017 Türkiye saati ile 02:00' de açıldı ve 2018 Ocak ayı için olan sözleşmeler tam 20,650$’dan işlem gördü.

Bu piyasalarda sadece Bitcoin'in artışında para kazanmazken, dilerseniz düşüş esnasında da para kazanma imkanına erişebiliyorsunuz. Yani bu yöntemle birlikte sadece artışın olacağı esnada değil, düşüşün olacağı zamanı da takip ederek ve zamanı doğru analiz ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.
 

Benzer Konular



Üst Alt