vadafona geçiş zorlugu

Sponsorlu Bağlantılar

hakancoban1

Üye
    Konu Sahibi
vadafona geçiş zorlugu
3 tane ayrı turkcell hattını vadofona taşımak istedim.bir vadofon bayiine giderek gereken işlemleri yaptırdım.bana birkaç gün içerisinde hatların mesaj gelerek açılacağı söylendi.tabi bu arada ben ve ailem kontorlu olan türkcell hatlarımızdaki kontorleri kapandıgında silinmemesi için tükettik.fakat tüketmez olaydıkki 10 gündür arama yapamıyoruz.çünkü 10 günü geçmesine ragmen hala vadofondan onay mesajımız gelmedi.tabi açıldı açılacak diye silinmemesi için kontor de yüklemiyoruz.bir hafta süre geçtikten sonra müşteri hizmetlerini aradım ve olan bitene temsilci bayana anlattım.oda bana 2 hattın o gece 12 den sonra açılacagını diğer üçüncü hattın ise ikigün sonra açılacagını söyledi.tabi yine beklemeye koyulduk ama nafile açılan bişey yok .tekrar aradım bugün bu seferde bana kartların üzerisindeki numaraları vermemi onların bu konuyu incelemeye alacaklarını söylediler.bunun üzerine haklı olarak kızdım ve bu geçişi istemediğimi iptal olmasını ve kendi hattımı kullanmak istediğimi söyledim.ama ısrarla numaralar istendi kartlardaki.tabi bu kartlarda üzerimde olmadıgı ve bu işlemden sonrada bir bekleme sürecine girerek arama yapamamak düşüncesi ile teli kapadım.şu an hala açılmadı ve açılıp açılmayacagı meçhul.tabiki bizde açılrsa diye kontor yükleyemiyoruz silinecegi için.birdaha arayıp o müşteri temsilcisine bağlanmak zaten başlı başına bir sorun .bi kere vaktimiz olması şart epey bi süre ugrasmak zorundasınız.bin pişman oldum bu geçişi yapmak istediğimden ötürü.hadi bir tanesi yanlışlık oldu ,aksaklık oldu diyelim.yok be kardeşim üç hat birdenmi böyle denk gelir.birde bu basvuruları birer gün arayla yaptım yani.hatlar desen farklı kişilere ait.bence bu vadofonun kalitesiz hizmetidir.VADOFONDAN ŞİKAYETÇİYİM ve kişilerin bunu bilerek olacaklara hazırlıklı olması için paylaşmak istedim....

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Tepkinde sonuna kadar haklısın kardeş.Bizim bir arkadaşta ugrasmıstı boyle.Ama Turkcell den mi Vodafona yoksa Vodafondan mı Turkcell e geçerken zorlandı bilmiyorum.20 günü aşmış hat hala açılmamıştı.Dün bende numarayı vodafona taşıdım.Kaç günde açılacagını sordugumda"En erken bizde açılır(2-3 iş günü)Çünkü biz Vodafone temsilciliği/bayiliğini aldık,Diğerleride 2-3 gün içinde açılır der ama 10 gün olur gene açılmaz"dedi.Sanırım bunda hakı.Gerçi dünden bugüne şu saatte geçiş işlemi olacaktır diye mesaj falanda gelmedi

sarıoklar

Üye
sorun vodafone'da değil turkcell'in zorluk çıkartmasında.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
2-3 günde değil ama 5 iş günü içinde numara taşımam gerçekleşti size tavsiyem numara taşıma işlemni vodafone bayiliklerinde gerçekleştirin merdiven altı köşe kapıcısı telefoncularda 15-20 günlük serüven yaşıyabilirsiniz.Turkcell elindeki aboneleri kaybetmemek için biraz zorluk çıkartabilir onda da haklı olabilirsin hakancoban1

alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar kardeşlerim..
yaşlarınızı bilmem bakmadım daha doğrusu ama ..
hatalı bildiğiniz bir şeyler var biraz onları düzeltelim istedim.
Mobil Numara Taşınabilirliğinde siz turkcell kullanıyorsanız ve bu numaranızı Vodafone taşımak istiyorsanız bildiğiniz gibi öncelikle Vodafone a başvuruyu yapıyorsunuz.Sonrasında bu başvuru evrağınız BTK ile paylaşılan ORtak Havuza gidiyor.BTK Tüm GSM operatörlerine 6 iş günü içinde bu işlemi yapmalarını yasa ile sabitlemiştir.Ancak Turkcell (geçtiğiniz operatör) geçiş iznini ısrarla geçiktirdiğinden dolayı Vodafone nun yapabileceği bir şey yoktur.Vodafone BTK ya sizin adınıza zaten otomatik olarak başvuruyu yapıyor.BTK da Turkcelle yapıyor.ama Turkcell tabir-i caizse çamur yapıyor ve sallıyor.Neden sallıyor biliyormusunuz ? Numara taşınabilirliğinde en zararlı operatör olduğunu saklamak için...
umarım biraz bilgi işe yaramıştır.
saygılar

Üst Alt