hakancoban1
Üye
vadafona geçiş zorlugu
3 tane ayrı turkcell hattını vadofona taşımak istedim.bir vadofon bayiine giderek gereken işlemleri yaptırdım.bana birkaç gün içerisinde hatların mesaj gelerek açılacağı söylendi.tabi bu arada ben ve ailem kontorlu olan türkcell hatlarımızdaki kontorleri kapandıgında silinmemesi için tükettik.fakat tüketmez olaydıkki 10 gündür arama yapamıyoruz.çünkü 10 günü geçmesine ragmen hala vadofondan onay mesajımız gelmedi.tabi açıldı açılacak diye silinmemesi için kontor de yüklemiyoruz.bir hafta süre geçtikten sonra müşteri hizmetlerini aradım ve olan bitene temsilci bayana anlattım.oda bana 2 hattın o gece 12 den sonra açılacagını diğer üçüncü hattın ise ikigün sonra açılacagını söyledi.tabi yine beklemeye koyulduk ama nafile açılan bişey yok .tekrar aradım bugün bu seferde bana kartların üzerisindeki numaraları vermemi onların bu konuyu incelemeye alacaklarını söylediler.bunun üzerine haklı olarak kızdım ve bu geçişi istemediğimi iptal olmasını ve kendi hattımı kullanmak istediğimi söyledim.ama ısrarla numaralar istendi kartlardaki.tabi bu kartlarda üzerimde olmadıgı ve bu işlemden sonrada bir bekleme sürecine girerek arama yapamamak düşüncesi ile teli kapadım.şu an hala açılmadı ve açılıp açılmayacagı meçhul.tabiki bizde açılrsa diye kontor yükleyemiyoruz silinecegi için.birdaha arayıp o müşteri temsilcisine bağlanmak zaten başlı başına bir sorun .bi kere vaktimiz olması şart epey bi süre ugrasmak zorundasınız.bin pişman oldum bu geçişi yapmak istediğimden ötürü.hadi bir tanesi yanlışlık oldu ,aksaklık oldu diyelim.yok be kardeşim üç hat birdenmi böyle denk gelir.birde bu basvuruları birer gün arayla yaptım yani.hatlar desen farklı kişilere ait.bence bu vadofonun kalitesiz hizmetidir.VADOFONDAN ŞİKAYETÇİYİM ve kişilerin bunu bilerek olacaklara hazırlıklı olması için paylaşmak istedim....