v60 guncelleme hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GrknYavas

GrknYavas

Üye
    Konu Sahibi
v60 guncelleme hatası
arkadaşlar v60 yazılımını *#0000# ile telefondan wi-fi ile güncellemek istiyorum..kontrol et dediğimde "sunucu yanıt vermiyor" hatası çıkıyor. forumu inceledim bununla ilgili çok açık bir çözüme rastlayamadım..Bir bilen varsa yardım ederse sevinirim..

123adil

123adil

Üye
sanırım yoğun oldugundandır. Nokia da hata ya yer yoktur :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia sunucuları tam kapasiteye ulaşıyor. Ondan olabilir. Anlayacağız şekilde açıklayayım: Güncelleme işlemcisini aynı anda 100 kişi kullanabilsin. 100 kişi kullanırken 1 kişi daha güncelleme yapmak istediğinde sonuç alamaz. 1 kişinin çıkması gerekmektedir.

Özetle, daha sonra tekrar dene.

GrknYavas

GrknYavas

Üye
    Konu Sahibi
Nokia sunucuları tam kapasiteye ulaşıyor. Ondan olabilir. Anlayacağız şekilde açıklayayım: Güncelleme işlemcisini aynı anda 100 kişi kullanabilsin. 100 kişi kullanırken 1 kişi daha güncelleme yapmak istediğinde sonuç alamaz. 1 kişinin çıkması gerekmektedir.

Özetle, daha sonra tekrar dene.

tesekkurler cfw orjınal hack vardı onda guncellestırmeyı ındırıyodu ama kurmuyodu sımdı orjınal flash attım sımdı de o hatayı verıyo

embarcadero

Üye
Ben dün yoldayken bildirim geldi telefondan yükle dedim yüklemedi ( turkcell 100mb bedavam olduğu halde ) telefon yazılımı önemli diyor yanında soru işareti var akşam evden ovi suite ile denedim sonuç gene aynı ne denediysem v60 yükleyemedim.
Sabah iş yerimde wireless ile bağlandım o zaman indirdim yükledim ve kurdum.
Şu an düzgün çalışıyor.

anık

Üye
5800 V60 güncellemesi geldimi

embarcadero

Üye
Geldi kurduk kullanıyoruz bile :)

GrknYavas

GrknYavas

Üye
    Konu Sahibi
Ben dün yoldayken bildirim geldi telefondan yükle dedim yüklemedi ( turkcell 100mb bedavam olduğu halde ) telefon yazılımı önemli diyor yanında soru işareti var akşam evden ovi suite ile denedim sonuç gene aynı ne denediysem v60 yükleyemedim.
Sabah iş yerimde wireless ile bağlandım o zaman indirdim yükledim ve kurdum.
Şu an düzgün çalışıyor.

evet sonradan düzeldi :) kendi kendine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt