v52 yükledim Wi-fi bozuldu .s.s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
    Konu Sahibi
v52 yükledim Wi-fi bozuldu .s.s
arkadaşlar dün güncelleme yptım ve versiyon v52 oLdu fkat kablosuz modemın ynında olmama ragmen arkadasın telefonu bluyor ve kopmuyor bnımkı cok nadır buluyor buluncada 2 sn snra kayboluyor sızce problem nedir ? napmalıyım

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
bi hard format atmayı dene. belki düzelir.

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
    Konu Sahibi
Başka bi yolu varmı arkadaşlar Hard Format atmanın Herhangi bi kötülüğü varmı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
eğer fw yi yeni yüklediysen kesinlikle hard format at yoksa bir takım aksaklıklar çıkar..

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
hard format atmanın herhangi bi kötülüğü yoktur. telefon hafızasındaki almak istediğiniz yedeklerinizi alın. (rehber vs gibi) daha sonra telefonu kapatın.

yeşil (arama cevaplama) + kırmızı (aramada kapatma) + kamera + telefonu açma kapama

tuşlarına aynı anda basılı tutun. el sıkışma anına kadar. veya sim kartınızda pin varsa pine kadar. daha sonra ülke, şehir, tarih saat sorarsa hard format atılmıştır. kolay gelsin.

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
    Konu Sahibi
fw fln yklemedım nadir 3 gun oldu alalı v51den 52 yptım wi-fi gtti hard format atıorum o zmn sizler dha iyi bilirsiniz bnden

--------------- Ekleme ---------------

hard format attım yata sanıyorum .D yeşil kırmızı kamera acma/kapama bastım telefonun teması fln degısıomu hard formatta hıc bısı degsmedı hla aynı bnde ?

mahsunece

Üye
ya arkadaşlar bende 5800 var. geçenlerde wi fi üzerinden şifresiz bir ağa bağlandım ve internete girdim. telefon ağa bağlı iken wifi bağlantısını kestim. ondan sonra telefonum artık wifi ile bağlanmaz oldu. wifi araması yapıyorum ağı buluyor bağlan dediğimde hiçbişey olmuyor telefon donuyor. ha bide he bağlantıdan hedeflere giriyorum orda erişim noktası olarak wifi ile bağlandığım bağlantılar görünmüyor. ne yapmalıyım lütfen acil bir çözüm. . . . önceleri hedeflerde daha önce bağlandığım tüm wifi ağları görülüyordu.. hepsi silinmiş. . . .lütfen yardım edin

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
fw fln yklemedım nadir 3 gun oldu alalı v51den 52 yptım wi-fi gtti hard format atıorum o zmn sizler dha iyi bilirsiniz bnden

--------------- Ekleme ---------------

hard format attım yata sanıyorum .D yeşil kırmızı kamera acma/kapama bastım telefonun teması fln degısıomu hard formatta hıc bısı degsmedı hla aynı bnde ?

hard format sonrası ülke seçimi yeri gelir ora geldiyse olmuştur sen onla uğraşma yıldız kare 7370 kare yap daha kolay yine düzelmesse fw yi baştan yükle

deadlydesire

deadlydesire

Üye
tel kapalıyken attıgına eminmisin?

Puck

Puck

Üye
ayni sorun bndede var ayrica fw nedir :$

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ayni sorun bndede var ayrica fw nedir :$

fw firmware nasıl bilgisayarda windows xp vista 7 gibi şeyler varsa bunu gibi düşünebilirsin yıldız kare 0000 kare yapınca fw sürümünü görürsün v52 en son sürümdir güncel değilse güncelle daha sonra yıldız kare 7370 kare yap (hard format herşey silinir önce yedekle) sorun çözülür:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt